Přejít k hlavnímu obsahu

Maikelele se vrací do NiP!

30. 8. 2016 | 16:01 Counter-Strike 2
Další švédskou sestavou se pronáší menší zemětřesení! Hvězdní Ninjas in Pyjamas do svého kolektivu přibírají bývalého spoluhráče Mikail "maikelele" Billa!
Výchozí obrázek

Další švédskou sestavou se pronáší menší zemětřesení! Hvězdní Ninjas in Pyjamas do svého kolektivu přibírají bývalého spoluhráče Mikail "maikelele" Billa!

Někdejší opora NiP a Team FaZe se už několik měsíců ocitá na "herním pracáku". Po jeho službách nikdo od dubnové výměny (stále ale figuruje jako backup) nešáhl a on sám několikrát přiznal, že chce vytvořit vlastní tým, se kterým postoupí na některý z Major turnajů v roce 2017. Jeho návrat mezi nejlepší se ale přiblížil po dnešní tiskové konferenci Ninjas in Pyjamas.

Švédský tým se potýká s absencí Jacoba "pyth" Mourujärvi, jenž má dle všech informací zánět šlach (zápěstí). Jeho místo v posledních dvou týdnech zastávala hvězda Epsilon Esports Joakim "disco_doplan" Gidetun, kterého ale dnes NiP uvolnilo s tvrzením, že "chceme, aby se Joakim zaměřil na svůj vývoj a růst v Epsilon".

Bill se tak vrací na místo činu po více než roce a pěti měsících. V barvách Ninjas in Pyjamas si připsal vítězství na Assembly Winter 2015 a třikrát zažil hořkost prohry ve finále některého z prestižních turnajů. Maikelele se k týmu připojil již tento týden a uvidíme jej jak v ESL Pro League S4, tak i na nadcházejícím turnaji SL-iLeague.

Sestava Ninjas in Pyjamas

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg
{#Švédsko} Mikail "maikelele" Bill (zástup)

{#Švédsko} Björn "threat" Pers (trenér)
{#Švédsko} Jacob "pyth" Mourujärvi (zraněný hráč)

Štítky: MAIKELELE, NiP