Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrté číslo časopisu GAMING vychází dnes

1. 9. 2016 | 15:08 Všechny hry
Tento týden vychází nové číslo elektronického časopisu GAMING. Tentokrát s číslovkou čtyři a datem vydání 1. září.Jeden z mladších českých herních časopisů vychází jako dvouměsíčník a přinese shrnutí celého léta, velkou dávku herních recenzí, novinek nebo článků o hardwaru. Nový GAMING se tak rozhodně nenechal zaskočit letošní okurkovou sezónou. Chybět nebude ani reportáž z jedné z největších českých herních akcí a mnoho dalšího exkluzivního obsahu v čele s rozhovorem s jedním z našich nejznámějších streamerů - Pavlem Mikešem alias HERDYNEM.
Výchozí obrázek

Tento týden vychází nové číslo elektronického časopisu GAMING. Tentokrát s číslovkou čtyři a datem vydání 1. září.

Jeden z mladších českých herních časopisů vychází jako dvouměsíčník a přinese shrnutí celého léta, velkou dávku herních recenzí, novinek nebo článků o hardwaru. Nový GAMING se tak rozhodně nenechal zaskočit letošní okurkovou sezónou. Chybět nebude ani reportáž z jedné z největších českých herních akcí a mnoho dalšího exkluzivního obsahu v čele s rozhovorem s jedním z našich nejznámějších streamerů - Pavlem Mikešem alias HERDYNEM.

S příjemnou cenovkou se vám tak dostane půl stovky stran nabitých zajímavými informacemi. Časopis vydává nově vzniklé Nakladatelství Monument a zakoupit ho můžete na vybraných prodejních místech.

Štítky: gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.