Přejít k hlavnímu obsahu

queztone se připojuje k ROG.eXtatus

13. 9. 2016 | 23:53 Counter-Strike 2
Slovenský reprezentační hráč Richard 'queztone' Strnátko se oficiálně připojuje k týmu ROG.eXtatus, kde nahradí Jiří 'oKKo' Trojana.Česká organizace eXtatus dnes oficiálně představila spolupráci s Republic of Gamers, díky které budeme od dnešního dne na turnajích vídat elitní tuzemský celek kapitána Patrika 'DEV7L' Stuchlíka s názvem ROG.eXtatus.
Výchozí obrázek

Slovenský reprezentační hráč Richard 'queztone' Strnátko se oficiálně připojuje k týmu ROG.eXtatus, kde nahradí Jiří 'oKKo' Trojana.

Česká organizace eXtatus dnes oficiálně představila spolupráci s Republic of Gamers, díky které budeme od dnešního dne na turnajích vídat elitní tuzemský celek kapitána Patrika 'DEV7L' Stuchlíka s názvem ROG.eXtatus.

RoG.eXtatus

Změnu názvu týmu doprovází také výměna jednoho hráče. Do sestavy ROG.eXtatus přichází slovenský reprezentant a bývalý hráč HellRaisers Richard 'queztone' Strnatko, jenž se dlouhodobě řadí k nejlepším hráčům u nás. V týmu queztone nahrazuje Jiřího 'oKKo' Trojana. Strnátko se do černo-červených barev vrací po dvou letech, Trojan se zde ohřál pouze půl roku. Důvodem výměny je oKKova špatná komunikace a nedostatečná synchronizace.

Slovenský hráč naposledy působil v ukrajinském týmu HellRaisers, kam zamířil jako náhrada za kuchera a několik týdnu bojoval po boku oskara, Zera a STYKA. V této společnosti dokázal tým získat prvenství na dvou velkých LAN turnajích, Copenhagen Games 2016 a finále ESEA Season 21: Premier Division v Londýně, díky čemuž HellRaisers postoupili do ESL Pro League S4. Toto byl také jeho poslední turnaj v tomto týmu, když ho následně vystřídal ukrajinský střelec Vlаdуslаv 'bondik' Nеchуроrchuk.

eXtatus CSGO

Od té doby jsme queztone mohli vidět v mixtýmu PLAYZONE, se kterým bohužel neměl moc velký úspěch, následně také hostovat v týmu Inside Games na maďarské lance ICL 33, kde jejich pouť skončila už ve druhém kole LB. Naposledy jsme slovenského reprezentanta viděli v akci v reprezentačním utkání proti Turecku, kde Slovensko před branami skupin prohrálo 0:2.

Richard "queztone" Strnátko se po svém příchodu stává novým in-game leaderem týmu, jeho um jsme poprvé mohli vidět ve včerejším a dnešním zápase na evropské scéně, dvě představení přetavili ROG.eXtatus v první dvě výhry s novou posilou. eXtatus tento týden čeká ještě další turnaj ze série QuickShot Arena, kam česko-slovenský tým vstoupí ve středu. Blíží se také velké offline eventy, ROG.eXtatus se za 10 dní představí na polské akcié Good Game e-Sport Challenge, následovat budou samozřejmě vrcholy sezóny na tuzemské scéně. Od MSR přes finále Tiger Masters až po samotné Mistrovství ČR.

Vyjádření nové posily týmu ROG.eXtatus, Richarda "queztone" Strnátka:

"Nechal som sa presvedčiť a pripojil som sa k chalanom na pozíciu in-game leadera. Už dlhšiu dobu mi písal tím, že potrebujú zmenu a posunúť sa vyššie. S organizáciou eXtatus sme sa dohodli na podmienkach a ponuku som prijal. Chceme byť najlepším domácim tímom a pokúsiť sa preraziť do Európy. Hlavne vďaka skúsenostiam z tímu Hellraisers si myslím, že dokážem chalanom pomôcť a byť kvalitný IGL. Okrem niektorých zádrheľov, ktoré určite vychytáme, sa nám dobre darí. Dúfám, že nám ľudia budú fandiť. Prvá veľká skúška bude poľský turnaj E-sport Challenge. Držte palce!"

Vyjádření kapitána týmu Patrika "DEV7L" Stuchlíka:

"Jak jste si mohli všimnout, posledních několik zápasů s námi hrál Ríša. S oKKem nám to bohužel tolik nevyhovovalo hlavně v týmové práci a komunikaci. Proto jsme oslovili queztona, zda by se k nám nechtěl připojit. Nabídku po dohodě přijal a stal se novým IGL, což doufejme povede k ještě lepším výkonům. Chceme se trochu ukázat i na evropské scéně, snad se nám vydaří nadcházející zahraniční polská akce a další turnaje. Rád bych tímto poděkoval oKKovi za jeho reprezentaci a přejeme mu hodně štěstí do budoucna. Momentálně makáme a makáme a jsem si jist, že půjdeme jen nahoru. Díky za podporu!"

Nynější sestava ROG.eXtatus:

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.