Přejít k hlavnímu obsahu

WRC 6 vyjde 7. října s exkluzivním bonusem

Společnosti Bigben a Kylotonn Racing Games představují předobjednávkový bonus pro WRC 6, oficiální videohru FIA World Rally Championship 2016, která vyjde 7. října na PlayStation4, Xbox One a PC.Hráči, kteří si WRC 6 předobjednají u vybraných obchodních partnerů, získají jako exkluzivní bonus test car YARIS WRC (Toyota Gazoo Racing) od výrobce, který se letos triumfálně vrací do soutěže.
Výchozí obrázek

Společnosti Bigben a Kylotonn Racing Games představují předobjednávkový bonus pro WRC 6, oficiální videohru FIA World Rally Championship 2016, která vyjde 7. října na PlayStation4, Xbox One a PC.

Hráči, kteří si WRC 6 předobjednají u vybraných obchodních partnerů, získají jako exkluzivní bonus test car YARIS WRC (Toyota Gazoo Racing) od výrobce, který se letos triumfálně vrací do soutěže.

Toyota se účastnila World Rally Championship (WRC) v letech 1973 až 1999, kdy stanovila rekord se 3 mistrovstvími Manufacturer's World Championships a 4 Driver's World Championships. Po více než 5000 kilometrech soukromých testů v roce 2016 je Toyota díky zcela novému zkušebnímu vozidlu YARIS WRC Test car připravena na svůj dlouho očekáváný návrat v sezóně 2017.

Hráči, kteří si hru WRC 6 na PlayStation4, Xbox One nebo PC předobjednají u našich vybraných obchodních partnerů, budou moct usednout za volant tohoto zcela nového vozidla ještě před začátkem nové sezóny! YARIS WRC Test car bude dostupné ve všech herních režimech ve WRC 6, včetně online režimů.

WRC 6 je oficiální videohra sezóny 2016 FIA World Rally Championship (WRC). Obsahuje 14 závodů WRC, všechny oficiální závodníky a týmy WRC a také široký výběr závodníků WRC 2 a Junior WRC.

WRC 6 vyjde 7. října na PlayStation4, Xbox One a PC. V České republice a na Slovensku ji bude distribuovat společnost Comgad. DMOC bude 1099 Kč / 39,99 € pro verzi na PC a 1799 Kč / 64,99 € pro PlaySation4 a Xbox One.

Štítky: Comgad
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.