Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions představují dvojici posil

19. 9. 2016 | 19:31 Counter-Strike 2
Slovenský tým Majestic Lions se jako aktuálně třetí tým MČR klasifikace rozhodl pro obměnu své sestavy a představuje dva nové hráče z rozpadnutého Teamu Universe.
Výchozí obrázek

Slovenský tým Majestic Lions se jako aktuálně třetí tým MČR klasifikace rozhodl pro obměnu své sestavy a představuje dva nové hráče z rozpadnutého Teamu Universe.

Team Universe byl kometou posledních měsíců, kdy se díky pilnému tréninku a pečlivému hraní turnajů tým po vítězství na trnavské PG WAY LAN dostal až mezi postupující osmičku na MČR. Talentovaná sekce se však rozpadla a následky se objevily téměř okamžitě. Konkurenční Majestic Lions nelenili a Peter 'uno' Lipowski do svého týmu ukořistil dvě nové posily.

Majestic Lions

V tomhle složení bojovali před třemi měsíci ML na finále PLAYzone CS:GO ligy - Foto: Radek Vebr (PLAYzone.cz)

Se lvem na prsou ve vrcholné části sezóny uvidíme bojovat Martina 'MAXX' Smolára a Erika 'Rufus2k' Mráze, dva 17leté slovenské střelce. Majestic Lions, stálici tuzemské elity, jsme naposledy viděli bojovat na maďarském ICL, kde se však hráčům nepodařilo vystoupat na bednu. Tato akce byla závěrečná pro Erika 'ecko' Koširera a jednoho z původních hráčů ML Martina 'giotive' Brumerčíka, pro které je tohle konečná a uvidíme, zdali nezamíří jinam.

Pokud se těšíte na výkony této posílené sestavy, tak se dočkáte již za 14 dní na Mistrovství Slovenska. Majestátní lvi se jistě budou ve středu také ucházet o poslední slot na MSI GAMES.

Aktuální sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Erik 'Rufus2k' Mráz

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.