Přejít k hlavnímu obsahu

Další sraz Republiky Hráčů bude na MSR

29. 9. 2016 | 15:16 Všechny hry
Majstrovstvá SR jsou za rohem a na takové akci nemůže chybět ani ASUS se svoji Republikou Hráčů, která bude opravdu vidět!Dvojice ROG týmů v Counter-Strike: Global Offensive má početné fanouškovské základny a právě na MSR budou oba dva v akci, jak jeden z nejlepších domácích týmů ROG.eXtatus, tak i dívčí sekce ROG.female. Oba týmy se budou v průběhu víkendu prát o prvenství na velké akci.
Výchozí obrázek

Majstrovstvá SR jsou za rohem a na takové akci nemůže chybět ani ASUS se svoji Republikou Hráčů, která bude opravdu vidět!

Dvojice ROG týmů v Counter-Strike: Global Offensive má početné fanouškovské základny a právě na MSR budou oba dva v akci, jak jeden z nejlepších domácích týmů ROG.eXtatus, tak i dívčí sekce ROG.female. Oba týmy se budou v průběhu víkendu prát o prvenství na velké akci.

Republic of Gamers však bude na místo přítomna také se svým stánkem, kde proběhne další sraz Republiky Hráčů. Na stánku ROG bude pro všechny pařany připravena šestice herních stanic s nadupanými herními notebooky ASUS ROG G752, jež zvládnou naplno každou hru, kterou si zamanete. K vidění budou také modely G502, GL552 a dvojice ZenBooků, a to včetně úplné novinky ZenBook 3, která zažije na Slovensku svoji premiéru!

Stejně jako tomu bylo dříve v letošním roce, tak i tentokrát mimo počítačů bude možnost vyzkoušet si i chytré mobilní telefony z řady ZenFone, konkrétně půjde o modely 3 a Max.

Republika Hráčů si nejen připravila exkluzivní novinky pro všechny návštěvníky, radovat se mohou i hráči Doty 2. Tedy alespoň tomu bude v sobotu u těch úplně nejlepších, vítězný tým z Mistrovství Slovenska v Dotě 2 si odnese 3x telefon ZenFone Max a 3x myšku GX1000.

Štítky: ASUS, msr, ROG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.