Přejít k hlavnímu obsahu

Nová edice Heart of Gamers je na světě!

11. 10. 2016 | 13:04 Všechny hry
V Brně 10.10.2016 – HAL3000 uvádí na trh nové herní stroje z řady Heart of Gamers. Nové Heart of Gamers II SE pokračují v úspěšných stopách druhé generace a přináší zdokonalenou efektivitu a nárůst výkonu.Méně je někdy více, stroje Heart of Gamers jsou nyní úspornější a výkonnější a tím i ekologičtější. Celkový nárůst efektivity vylepšuje poměr výkonu k vynaložené energii až téměř o polovinu.
Výchozí obrázek

V Brně 10.10.2016 – HAL3000 uvádí na trh nové herní stroje z řady Heart of Gamers. Nové Heart of Gamers II SE pokračují v úspěšných stopách druhé generace a přináší zdokonalenou efektivitu a nárůst výkonu.

Méně je někdy více, stroje Heart of Gamers jsou nyní úspornější a výkonnější a tím i ekologičtější. Celkový nárůst efektivity vylepšuje poměr výkonu k vynaložené energii až téměř o polovinu.

S tím spojený výrazný posun výkonu nových herních strojů Heart of Gamers II SE umožňuje užít si skutečnou virtuální realitu v maximální dostupné kvalitě. Co dříve bylo pouze Sci-Fi je nyní možné díky novým technologiím a virtuální realita tak rychle vstupuje do světa hraní a s Heart of Gamers II SE na to bude každý hráč připraven!

S herními stroji Heart of Gamers II SE dostává každý hráč precizní dílo stvořené s citem, vášní, precizností a herním srdcem. Pečlivost s jakou jsou tvořeny, podtrhuje zasloužile sebevědomá prémiová záruka na 5let doplněna o Bezstarostný Servis s vyřešením reklamace do 7 dnů od nahlášení.

Naměřený výkon v oblíbených herních titulech si mohou uživatelé ověřit na stránkách věnovaných této mašině. Více informací o nových herních strojích Heart of Gamers II SE se dozvíte přímo na www.HeartofGamers.cz.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.