Přejít k hlavnímu obsahu

iNvis: Jsem rád, že jsme se ukázali i na LANu

14. 10. 2016 | 00:39 Counter-Strike 2
Už tuto sobotu se uskuteční v rámci akce Red Bull Ultimátní Hráč 2016 i LAN finále PLAYzone lig. Po boku ambassadorů jako je Dev1 nebo CzechCloud si zahraje nejlepší česká a slovenská špička o titul krále druhé sezóny.
Výchozí obrázek


Už tuto sobotu se uskuteční v rámci akce Red Bull Ultimátní Hráč 2016 i LAN finále PLAYzone lig. Po boku ambassadorů jako je Dev1 nebo CzechCloud si zahraje nejlepší česká a slovenská špička o titul krále druhé sezóny.

Druhý rozhovor s účastníky PLAYzone LAN finále nás zavede do stáje Fraternitas. Pod palbu otázek jsme si vzali Martina "iNvis" Hubáčka, jednu z ústředních ikon sestavy. Tento tým jsme mohli vidět naposledy jak na MSI Games, kde brali bronz, tak i na finálovém turnaji na FOR Games, kde po prohře s eXtatus porazili ECLOT Gaming a vybojovali druhý bronz v posledním měsíci.

Čau Martine, předem ti chci tobě a tvému týmu pogratulovat k účasti na LAN finále. Podzim je docela našlapnej herníma akcema, co říkáš?

Zdar Jirko, podzim je vážně hodně našlapaný akcema. Čtvrtý týden po sobě budeme na LANce a je to náročnější než se zdá. Nicméně díky tomu že se MČR tak rychle blíží, bereme to jako dostatečnou přípravu na vrchol sezóny.

Na MSI jste skončili až ve finále LB. Jak hodnotíš váš výkon na tomto turnaji?

Výkon na MSI bych hodnotil hodně pozitivně. Byla to naše první společná LAN akce a pro Frageda a Pechyho to byly vůbec první herní akce. Jsem rád za kluky, protože ukázali co v nich je i na offlinu. Přeci jen to muselo být pro ně nervy drásající, zatímco dostávali spoustu hatu kvůli jejich online výkonům. Ale každý nějak začít musí. Bohužel jsme nezvládli konec proti eEriness, ale chybami se člověk učí a s naším výkonem můžeme být spokojení.

Trénovali jste na LAN finále nějak víc nebo si všechnu energii necháváte na MČR?

Trénink není zrovna slovo, které by se hodně skloňovalo ohledně našeho týmu. Naše praccy bývají hodně uvolněné, ale rozhodně nechceme nechat nic náhodě. To nejlepší si necháváme na MČR, kde chceme ukázat co nejlepší výkon.

Jak bys zhodnotil průběh druhé sezóny PLAYzone ligy? Měli jste to docela houpavý..

Naše putování PlayZone ligou probíhali všelijak. Hodně nás limitovali neustálé změny hráčů, ale i přesto vše jsme se dostali na LAN finále a to je to, o co nám celou dobu šlo.

Mnozí si hodně myslí, že jsou ROG.eXtatus neporazitelní díky své agresivní hře. Myslíš, že je můžete překvapit?

Proti eXtatus je strašně těžké hrát. Jejich styl hry nám sedne zase o dost více než například eSuby, se kterou se v poslední době trápíme. Rozhodně bychom s nimi konečně rádi změřili síly na LANce.

V prvním kole turnaje vás čekají Inside Games, v lize jste s nimi jednou vyhráli a jednou prohráli. Znáš jejich hru? Koukal jsi na zápasy MSR, kde skončili třetí?

Hru Inside Games možná neznají momentálně ani oni. Na MSR hráli v mixu, kde je potahal Jiří "oKKo" Trojan s největším českým střelcem z Újezda - čabasem. Netušíme ani v jaké sestavě IG nastoupí, takže se pokusíme hrát naši hru a "nezaspat".

MČR se kvapem blíží, myslíš, že tyto čtyři týmy se dokážou probojovat i do semifinále v Brně?

Na MČR rozhodně uvidíme eSubu a eXtatus v top 4. Pokud vše půjde podle našich představ, připojíme se k nim. Jako 4. tým, který se dostane do semifinále bych tipoval eEriness.

Fraternitas
{#Česká Republika} Filip "file" Machulda
{#Česká Republika} Martin "iNvis" Hubáček
{#Česká Republika} Dominik "Fraged" Herz
{#Česká Republika} Martin "Pechyn" Pechoušek
{#Slovenská Republika} Tomáš "teCkoO" Koširer

Statistiky po základní části

 

  • 25 bodů za 8 výher a jednu remízu
  • 176 vyhraných a 177 prohraných kol
  • V základní části remizovali s ROG.eXtatus
  • Tip na umístění na LAN finále - 2. místo