Přejít k hlavnímu obsahu

Inferno oficiálně přidáno

12. 10. 2016 | 15:14 Counter-Strike 2
Valve v noci vydalo nový BETA update, ve kterém se mimojiné náchází dlouho očekáváné nové de_inferno.UPDATE #2:Inferno bylo oficálně přidáno do hry, zatím však pouze do Reserve map group a ne do Active duty. Podrobnější porovnání můžete vidět na blogu vývojařů, kde je vidět, co se jak změnilo oproti staré verzi.
Výchozí obrázek

Valve v noci vydalo nový BETA update, ve kterém se mimojiné náchází dlouho očekáváné nové de_inferno.

UPDATE #2:

Inferno bylo oficálně přidáno do hry, zatím však pouze do Reserve map group a ne do Active duty. Podrobnější porovnání můžete vidět na blogu vývojařů, kde je vidět, co se jak změnilo oproti staré verzi.

UPDATE:

Dnes vydalo Valve další BETA update (1.35.5.3rc2), který se věnuje opravám bugům a změnám na mapě de_inferno na základě zpětné vazby, kterou komunita dala.

Velká změna je v otevření skyboxu mezi second midem a Ačkem, takže bude možné opět házet smoky přes střechy. Zádní část A plantu byla lehce upravena a také byl zúžen plantovací prostor, aby se nedala bomba položit mimo platformu.

Boosty z B plantu na banán a ze second midu na banán byly zrušeny. Byl upraven radar a další menší chyby.

Kompletní changelog je zde.

 


 

Valve před nedávném začalo vydávat BETA updaty, které předchází klasickým updatům, aby se eliminovalo, co nejvíce chyb. V BETA updatu 1.35.5.3rc, který si můžete sami vyzkoušet (CS:GO -> Vlastnosti -> BETAVERZE -> 1.35.5.3rc) vydalo novou verzi legendární mapy de_inferno.

Valve na jaře tohoto roku stáhlo inferno z aktivního map poolu a nahradilo ho novou verzi nuke. Dnes konečně Valve vydalo novou verzi inferna. Největší změny se týkají obecného zpřehlednění mapy. Většina míst také byla zešířena. Např. CT část banánu. Byl odstraněn dark-room. Velký písek na A byl upraven, tak, že nyní je mnohem jednodušší spatřit CT. Na B plantu se dá skočit na jedničku (first-box) bez boostu, stejně jako na fontánu. Ruiny byly opraveny na hezký kostel se hřbitovem v pozadí, samozřejmě se střechou. Byly znemožněny dlouhé smoky z CT spawnu na banán kvůli úpravě skyboxů. Z T startu nyní vedou dvě cesty, jedna klasická a druhá rovnou na second-mid, podobně jako v CS:S.

Zde se můžete podívat na screenshoty z celé mapy ve vysoké kvalitě.

Vypadá to tedy, že nové inferno bude již brzy i v oficiální verzi hry. Jaký je Váš názor na nové inferno?

Zde je video, které zachycuje první dojem youtubera Marva na nové inferno.