Přejít k hlavnímu obsahu

Legenda Diamondprox je zpět!

18. 10. 2016 | 23:27 League of Legends
Diamondproxe jako legendárního junglera evropské zná každý pravý fanoušek evropského League of Legends. A právě my můžeme slavit, bývalý hráč Moscow Five hlásí návrat!
Výchozí obrázek

Diamondproxe jako legendárního junglera evropské zná každý pravý fanoušek evropského League of Legends. A právě my můžeme slavit, bývalý hráč Moscow Five hlásí návrat!

V roce 2011 spolu s neméně slavnými spoluhráči Diamond vletěl na scénu ve velkém stylu na IEM Kiev, kde novou metou překvapili všechny soupeře a jako nepříliš známý tým získali svůj první titul. Mezi celou řadou úspěchů se vyjímá také třetí místo ze světového šampionátu třetí sezóny. Kdo ví, možná někoho z legendárního týmu uvidíme na Worlds ještě jednou úřadovat.

Alex Ich zakořenil v Kalifornii, EDward se kvůli vízům vrátil domů, zatímco Genja s Darienem už aktivně nehrají. Diamonda jako pátého do party legendárních M5 potkal stejný osud jako EDwarda, ačkoliv to vzal oklikou přes Severní Ameriku po vzoru Alexe. Co více by si mohli fanoušci přát, než aby se jungler a dřívější miláček evropského publika vrátil do kádru Gambit Gaming. A právě tohle se děje a od začátku sezóny 2017 budeme opět vídat GG Diamonda.

Už to sice nebude sestava, jako za starých časů, ale od příštího ročníku bude sledovat ruskou soutěž LCL velice zajímavé. Jednak tým Albus NoX Luna získal podstatnou fanbase díky vystoupení na letošních Worlds, a mimo Diamonda v Gambit Gaming zde stál působí také EDward v týmu Vega Squadron, s nímž ve finále letního splitu málem ANX pokořil.

Legenda je zpět a my doufáme, že po nuceném konci v Unicorns of Love a nepovedeném angažmá v zámoří bude "King of the Jungle" opět předvádět to, čím se proslavil.

Zdroj: gambit.gg
Štítky: gambit gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.