Přejít k hlavnímu obsahu

Získej Kaspersky Anti-Virus, ochranu mistrů ČR

24. 10. 2016 | 17:08 Všechny hry
Generální partner Mistrovství ČR v počítačových hrách, společnost Kaspersky Lab, uvádí na trh novou verzi Kaspersky Anti-Virus, oficiální ochrany mistrů ČR.
Výchozí obrázek

Generální partner Mistrovství ČR v počítačových hrách, společnost Kaspersky Lab, uvádí na trh novou verzi Kaspersky Anti-Virus, oficiální ochrany mistrů ČR.

Společnost Kaspersky Lab nabízí pravidelně oceňovaný bezpečnostní sotfware. Jednotlivé produkty jsou určeny jak pro velké společnosti, tak i menší firmy a samozřejmě domácnosti. Produkty pro firmy navíc zahrnují ochranu pracovních stanic, souborových serverů, poštovních severů, platebních brán, bankovních serverů i mobilních zařízení.

Kaspersky Lab

Nejnovějším koněm ve stáji Kaspersky Lab je produkt Kaspersky Anti-Virus 2017, základní ochrana vašeho počítače. Tento produkt je oficiální ochranou mistrů ČR a právě profesionálními hráči byl bez milosti testován. Zakoupit tento Anti-Virus si můžete na Alza.cz nebo na oficiálních stránkách prodejce. Co všechno Kaspersky Anti-Virus 2017 poskytuje?

  • Ochrana v reálném čase před novými a vznikajícími viry, spywarem a dalšími hrozbami 
  • Proaktivní zjišťování neznámého malwaru a vracení škodlivých aktivit zpět 
  • Okamžité bezpečnostní kontroly souborů a webů 
  • Automatická prevence zneužití počítače zajišťuje, aby zranitelná místa nevystavila váš počítač riziku
  • Bezplatné automatické aktualizace a upgrade zajištují, že vždy budete mít nejnovejší verzi svého produktu Kaspersky
  • Antiphishingová ochrana vás chrání před podvodnými weby nebo e-maily, které se pokoušejí odcizit vaše peníze nebo identitu
  • Technologie System Watcher vás chrání před ransomware (kryptoviry), které zašifrují vaše data a požadují platbu za dešifrovací klíč
  • Česká lokalizace a technická podpora

Kaspersky Anti-Virus

Společnost Kaspersky Lab je tak naprosto ideálním partnerem, díky němuž se každý hráč může cítit v bezpečí a bude se moci soustředit jen a jen na své výkony. Bojujte tak po celý rok o body do MČR klasifikace a vybojujte si účast na finálovém turnaji Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016, jehož generálním partnerem je právě Kaspersky Lab.

! POKUD SES DOČETL AŽ SEM, V SOUKROMÉ ZPRÁVĚ MÁŠ PŘEKVAPENÍ !


O společnosti Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je mezinárodní společností, která se zabývá kybernetickou bezpečností a funguje již od roku 1997. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky Lab při vytváření bezpečnostních řešení a služeb k ochraně podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky Lab chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů.

Štítky: Kaspersky
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.