Přejít k hlavnímu obsahu

Vše podstatné o MČR 2016

25. 10. 2016 | 09:52 Všechny hry
Ve dnech 4. až 6. listopadu budou Veletrhy Brno hostit již 6. ročník oficiálního Mistrovství České republiky v počítačových hrách pod taktovkou herního portálu PLAYzone.cz. Akce je sice stejně jako loni součástí festivalu IN-JOY, ale nově bude v samostatném pavilonu C, kde ji premiérově doplní také Vodafone mistrovství České republiky v mobilních hrách a veletrh MČR Expo. Soutěžní tituly a harmonogram
Výchozí obrázek

Ve dnech 4. až 6. listopadu budou Veletrhy Brno hostit již 6. ročník oficiálního Mistrovství České republiky v počítačových hrách pod taktovkou herního portálu PLAYzone.cz. Akce je sice stejně jako loni součástí festivalu IN-JOY, ale nově bude v samostatném pavilonu C, kde ji premiérově doplní také Vodafone mistrovství České republiky v mobilních hrách a veletrh MČR Expo.

Soutěžní tituly a harmonogram

Na MČR v počítačových hrách se představí nejlepší týmy a hráči ve hrách Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone a Overwatch, kteří zde budou soutěžit o hotovostní ceny dosahující 250 000 Kč. Na MČR v mobilních hrách se pak představí jednotlivci v Clash Royale a tříčlenné týmy ve Vainglory. Vybrané zápasy se budou odehrávat na hlavní stage a také mobilní stage, odkud celé tři dny půjde ven živý stream skrze PLAYzone TV. Harmonogram vysílání je k vidění na www.playzone.cz/clanky/predstavujeme-harmonogram-mcr-2016.

Prodej klasických a VIP vstupenek

Letos je možné v předprodeji na www.mcrlistky.cz zakoupit klasické a také VIP vstupenky (v obou případech jak jednodenní, tak i třídenní), které opravňují ke vstupu na celé výstaviště, jehož součástí kromě festivalu IN-JOY budou rovněž veletrhy SPORT Life a Dance Life Expo. Zatímco běžné lístky bude možné sehnat i na místě ve dnech mistrovství, VIP verze jsou pouze v online předprodeji, a to v limitovaném množství a jen do úterý 1. listopadu (ve středu bude jejich prodej ukončen). A co oproti klasickému provedení obsahují? Za příplatek 170 Kč, respektive 200 Kč navíc obdržíte přednostní vstupy po celém pavilonu, VIP místo na tribuně, půlroční licenci na antivir Kaspersky, časopis SCORE, dva lístky do tomboly, plechovku Red Bullu, nápoj Pepsi, 10% slevu do herní zóny Alza.cz, tleskátka, náramek, visačku a možnost získat tarif #jetovtobě.

MČR Expo s padesátkou vystavovatelů

Díky přesunu do samostatného pavilonu C bude na MČR 2016 probíhat také vlastní expoziční veletrh, na kterém se představí padesátka vystavovatelů nejen z herní a technologické branže, ale také třeba se sběratelskými či kancelářskými produkty. V přízemí společně s MČR v počítačových hrách budou generální partneři akce, zatímco v prvním patře společně s MČR v mobilních hrách najdete expozice dalších více jak 30 vystavovatelů. Přehled vystavovatelů si můžete zobrazit v programu na www.mcrlistky.cz/program-pavilonu-c.

Užitečné odkazy: