Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Oficiální afterparty bude v Tribunalu!

26. 10. 2016 | 21:36 Všechny hry
K největším akcím po celém světě patří následná afterparty a jedna taková nebude chybět ani v letošním roce na Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách 2016.
Výchozí obrázek

K největším akcím po celém světě patří následná afterparty a jedna taková nebude chybět ani v letošním roce na Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách 2016.

Hráčská komunita z Brna získala v letošním roce oporu v podobě Tribunal esports baru, kde se pravidelně celé večery vysílají přenosy progamingových zápasů a celý program se točí kolem elektronického sportu. Na své si přijde každý díky široké nabídce alko i nealkoholických nápojů s herní tématikou. V průběhu letošního roku Mistrovství ČR se celé tři dny bude přenášet hlavní přenos přímo z výstaviště, nejlepší zápasy League of Legends, CS:GO a dalších her tak neujdou ani místním štamgastům.

Podstatnou informací je však to, že Tribunal bude místem konání oficiální afterparty MČR 2016. Tato velkolepá hráčská sešlost vypukne v sobotu 5. listopadu a od večerních hodin se potáhne tradičně až do noci. Na akci samozřejmě nebudou chybět ani známé osobnosti domácí herní scény a tak bude o zábavu postaráno. Více informací naleznete na oficiální FB stránce. O Tribunal nepřijde nikdo ani přímo v místě konání, také hlavní bar bude pod jeho nadvládou.

Kromě toho si Tribunal připravil pro své věrné fanoušky soutěž o lístky na Mistrovství, takže pokud ty své ještě nemáte, můžete zkusit své štěstí. Pro ty ostatní, předprodej stále běží!

Štítky: MČR, Tribunal
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.