Přejít k hlavnímu obsahu

Stánek 4CAMPS a Boostermania na MČR 2016

30. 10. 2016 | 19:06 Všechny hry
Stejně jako loni, tak ani letos na velkém finále MČR nebude chybět společnost ZR GAMES, která na místě návštěvníky potěší svým speciálním stánkem 4CAMPS + Boostermania. Na své si tak přijdou nejen fandové hraní her, stylingu nebo videomakingu, ale třeba také YouTube hvězd. A co přesně na vás tedy bude na stánku čekat?4CAMPS:
Výchozí obrázek

Stejně jako loni, tak ani letos na velkém finále MČR nebude chybět společnost ZR GAMES, která na místě návštěvníky potěší svým speciálním stánkem 4CAMPS + Boostermania. Na své si tak přijdou nejen fandové hraní her, stylingu nebo videomakingu, ale třeba také YouTube hvězd. A co přesně na vás tedy bude na stánku čekat?

4CAMPS:

PlayCamp, VideoCamp, CraftCamp, StyleCamp a IceCamp – super tábory pro moderní děti a mládež, jež si chtějí užít léto na plno, věnovat se svým zálibám a poznat nové přátelé. Naučíte se natáčet a pracovat jako profesionální youtubeři, budete hrát turnaje ve svých nejoblíbenějšdích hrách, zažívat Minecraftová dobrodružství s přáteli, objevovat svůj styl nebo si jen užívat sněhu. To vše s youtubery a osobnostmi online zábavy - v létě, na podzim i v zimě.

Boostermania:

Vše od Tvých oblíbených youtuberů a Let's playerů. Máte rádi Youtubery, Minecraft i další gaming? Pak je Boostermania místo přesně pro Vás! Ukažte, co se Vám líbí nejvíce stylovým oblečením i doplňky.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016! Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Ale radši neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji a je jich limitovaný počet!