Přejít k hlavnímu obsahu

Microsoft aréna na MČR - 60 Xboxů a spousta her

31. 10. 2016 | 10:06 Všechny hry
Když začneme mluvit o Microsoftu a jeho stánku na MČR 2016, měli bychom slovo stánek správně uvést do tučných uvozovek a pak je ještě pro jistotu několikrát zvýraznit. Tato společnost totiž na naší herní akci roku postaví tak velikou arénu, že půjde o suverénně největší „stánek“ široko daleko.
Výchozí obrázek

Když začneme mluvit o Microsoftu a jeho stánku na MČR 2016, měli bychom slovo stánek správně uvést do tučných uvozovek a pak je ještě pro jistotu několikrát zvýraznit. Tato společnost totiž na naší herní akci roku postaví tak velikou arénu, že půjde o suverénně největší stánek široko daleko.


Xbox One aréna v rámci letošního MČR nabídne až 60 herních stanic, na kterých si budete moci vyzkoušet ty nejnovější tituly různých žánrů. Samozřejmě nebudou chybět osvědčené klasiky typu Killer Instinct nebo Halo, ale také žhavé novinky jako Quantum Break, ReCore či ještě novější Gears of War 4 nebo v recenzích velmi úspěšného závodního titulu Forza Horizon 3, který byl mnohými experty označen za jasnou závodní událost roku 2016.

Pro fanoušky soutěžního hraní budou každý den přichystány turnaje ve Forza Horizon 3 a Killer Instinct: Season 3, ve kterých bude možné vyhrát pěkné ceny. A kdo by se chtěl naopak odreagovat, může si zatancovat na Dance Central Spotlight.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016! Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Ale radši neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji a je jich limitovaný počet!