Přejít k hlavnímu obsahu

Nové sběratelské piny budou ke koupi na MČR!

2. 11. 2016 | 02:08 Všechny hry
Věděli jste, že přední domácí multiherní tým eSuba má i vlastní internetový obchod? Pokud tomu tak není, tak se určitě na MČR musíte stavit na stánku eSubawear.Eshop eSubawear je na trhu již několikátým rokem. Hlavním zaměřením tohoto prodejce je oblečení a jiné výrobky s herní tématikou. V dřívější době byl sortiment zaplněn zbožím americké značky J!NX, dnes si můžete vybrat z celé škály unikátních výrobků.
Výchozí obrázek

Věděli jste, že přední domácí multiherní tým eSuba má i vlastní internetový obchod? Pokud tomu tak není, tak se určitě na MČR musíte stavit na stánku eSubawear.

Eshop eSubawear je na trhu již několikátým rokem. Hlavním zaměřením tohoto prodejce je oblečení a jiné výrobky s herní tématikou. V dřívější době byl sortiment zaplněn zbožím americké značky J!NX, dnes si můžete vybrat z celé škály unikátních výrobků.

eSubawear

Kromě triček na motivy populárních herních titulů jsou oblíbené samozřejmě i vlastní "eSubácké" produkty. Mezi položkami můžeme narazit na starou i novou edici eSuba dresů nebo třeba podložky ve více velikostech. Ty jsou dokonce v prodeji i s motivem populárního CzechClouda! Všechno tohle žhavé zboží bude k dostání na stánku eSubawear na MČR Expo.

Do prodejního sortimenu bude počínaje Mistrovstvím uvedeno několik novinek. Tou první jsou eSuba mikiny, vášnivé sběratele a fanoušky domácí poloprofesionální scény potěší zejména ta druhá. Každý si totiž na MČR 2016 bude moci koupit unikátní sběratelské piny, které vznikly po vzoru CS:GO pinů.Motivy těchto odznáčků budou herní týmy účastnící se letošního Mistrovství - nikdy předem nevíte, který tým otevřete. Slušný adrenalin, co?

eSubawear si pro návštěvníky stánku na Mistrovství ČR připravil i zajímavou akci. Při nákupu nad 1 500 Kč si každý odnese tričko jako pozornost.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Štítky: MČR, MČR 2016, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.