Přejít k hlavnímu obsahu

Zahrej si ty nejnovější pecky na Alienwarech

2. 11. 2016 | 16:49 Všechny hry
Mimozemská technika od Alienware nebude chybět ani na MČR! Pokud toužíte o herním požitku v té nejlepší možné kvalitě, stánek Alienware je pro vás tou správnou volbou.
Výchozí obrázek

Mimozemská technika od Alienware nebude chybět ani na MČR! Pokud toužíte o herním požitku v té nejlepší možné kvalitě, stánek Alienware je pro vás tou správnou volbou.

Herních stanic bude u Alienware stánku připraveno přehršel, stejně jako celá řada nadupaných mašin. K volnému hraní budou připraveny herní notebooky i desktopy, samozřejmě té nejvyšší kvality. Při volném programu by k Alienware měl zamířit každý, ať už kvůli nejnovějším herním peckám v plném rozlišení i detailech, nebo kvůli krásným hosteskám.

Největším lákadlem ze stolních počítačů je nejnovější model Area 51. Tato mašina nezklame jediného hráče a skrývá v sobě stejnou řádku tajemství, jako známá oblast v Texasu. Chybět nebude ani poněkud menší bráška s názvem X51 ve verzi X2. Proslulé Alienware notebooky snad ani jmenovat nemusíme, protože ty nejsou ničím jiným, než zárukou prvotřídního hraní.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Štítky: MČR 2016, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.