Přejít k hlavnímu obsahu

Poskytovatel serverů Fakaheda se svým stánkem

2. 11. 2016 | 16:09 Všechny hry
Význačným partnerem MČR v počítačových hrách je společnost Fakaheda.eu, přední domácí poskytovatel herních serverů.Fakaheda.eu v letošním roce oslavila již deseleté výročí a za dobu své existence se dokázala propracovat na číslo jedna mezi českými providery herních a hlasových serverů. Díky maximální kvalitě poskytovaných služeb je Fakaheda jediným CZ/SK poskytovatelem Battlefield RANKED a Medal of Honor: Warfighter serverů.
Výchozí obrázek

Význačným partnerem MČR v počítačových hrách je společnost Fakaheda.eu, přední domácí poskytovatel herních serverů.

Fakaheda.eu v letošním roce oslavila již deseleté výročí a za dobu své existence se dokázala propracovat na číslo jedna mezi českými providery herních a hlasových serverů. Díky maximální kvalitě poskytovaných služeb je Fakaheda jediným CZ/SK poskytovatelem Battlefield RANKED a Medal of Honor: Warfighter serverů.

K prvnímu lednu letošního roku bylo v datacentrech Fakahedy hostováno přes 2200 herních a 1200 VOIP serverů, denní špička dosahuje až k 15000 klientům v jeden moment.

Díky největší kvalitě služeb a technické podpoře jsme si i v letošním roce zvolili Fakahedu za oficiálního poskytovatele herních serverů na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Díky šikovným technikům obstarávajícím tyto servery přímo v dějišti akce tak máme o starost méně. Není náhodou, že Fakaheda.eu je také oficiálním partnerem předního týmu eXtatus.

Fakaheda.eu však bude na Mistrovství přítomna i se svým stánkem, kde se dozvíte všechno kolem herních a hlasových serverů. V přízemí pavilonu C, kde se bude celé dění MČR 2016 odehrávat, budou o servery zdarma připraveny také soutěže, určitě se u kolegů zastavte!

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Štítky: MČR 2016, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.