Přejít k hlavnímu obsahu

DEV1S představí na MČR nové produkty

2. 11. 2016 | 21:27 Všechny hry
Herní značka jednoho z nejslavnějších slovenských gamerů historie, DEV1S, se na MČR 2016 představí se svým stánkem a několika novými produkty.
Výchozí obrázek

Herní značka jednoho z nejslavnějších slovenských gamerů historie, DEV1S, se na MČR 2016 představí se svým stánkem a několika novými produkty.

Ivan "Dev1" Lazarov se po konci aktivní kariéry rozjel opravdu ve velkém. Stále aktivně streamuje a komentuje, jeho um budete moci ocenit i vy, fanoušci CS:GO, přímo na výstavišti v Brně nebo doma u svých obrazovek. Mimo to se však Dev1 pustil do podnikání a před nějakým časem založil svoji značku DEV1S a svými produkty se snaží zaplnit díry na trhu.

Na stánku v přízemí pavilonu C budou k vyzkoušení a následné koupi brýle DEV1S ve všech verzích - gamer, user i designer. Ke koupi zde budou také speciální čistíce spreje na tyto brýle. Z dalších sortimentů budou připraveny trička s digitální kamufláží DDPAT ve třech variantách, nebo psí známky DEV1S.

Úplné novinky představí Ivan Lazarov z oblasti herních podložek. Dvojice DEV1S Blackhole a DEV1S Ultra bude na MČR Expo k vyzkoušení, do prodeje oba modely půjdou koncem letošního roku. Třetím do party je speciálně navržená podložka DEV1S GuardiaN, jež vznikla ve spolupráci s Ladislavem "GuardiaN" Kovácsem a každý správný hráč jí určitě nepohrdne. Novinkou na trhu je také tzv. bungee, držák na kabel od myši, i tady byl Dev1 inovativní.

Štítky: DEV1S, MČR, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.