Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness střídají hráče!

8. 11. 2016 | 00:16 Counter-Strike 2
MČR v počítačových hrách 2016 skončilo teprve před pár hodinami, přední týmy ale už mění své sestavy. Kromě řady League of Legends změn přichází první velká CS:GO změna.
Výchozí obrázek

MČR v počítačových hrách 2016 skončilo teprve před pár hodinami, přední týmy ale už mění své sestavy. Kromě řady League of Legends změn přichází první velká CS:GO změna.

Matěj "twist" Petráš, šestnáctiletý český talent, uhranul většinu scény svým skillem a chladnokrevným myšlením. Společně pod taktovkou Romana "blade" Pilného v týmu eEriness během tři čtvrtě roku získali "jen" zlato z Ostrava Championship, stříbro z MSI Games a bronz z Quietus Day 2016, ICL 33 a z letních Y Games. Bohužel se jim ale nepodařilo postoupit na ani jedno LAN finále PLAYzone lig a MČR skončilo neúspěchem, to když eEriness skončili už v základní skupině. Tento "choke" alá Astralis bylo potřeba okamžitě vyřešit.

"Nebudu říkat proč a jak, ale vše jednou končí... S Matějem jsme se dohodli na ukončení spolupráce, myslím, že to bude tak lepší pro obě strany. Přeji mu do budoucna hodně štěstí a doufám, že se někdy uvidíme a vzpomeneme u pár skleniček vodky na naše společné chvíle a zážitky při hraní,"

krátce dodal kapitán týmu Roman "blade" Pilný.

K týmu se tak připojuje Petr "Shad" Němeček, devatenáctiletý hráč, jenž už v minulosti hrál s Tomášem "tMs1k" Zelenkou nebo třeba s Jindřichem "ZEDKO" Chybou v Dark Tigers. Nová sestava by se měla předvést na poslední akci tohoto roku, zdali se jí do Svitav podaří postoupit.

Aktuální sestava eEriness E-BLUE:

{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný
{#Česká Republika} Tomáš "tMs1k" Zelenka
{#Česká Republika} Dominik "hazard" Hubl
{#Česká Republika} Michal "Bordel" Weiss
{#Česká Republika} Petr "Shad" Němeček

Štítky: eEriness