Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions posilují o pokyZze

2. 5. 2017 | 12:47 Counter-Strike 2
Po odchodu jednoho z hráčů Majestic Lions ke konkurenci bylo otázkou času, kdy se dočkáme odhalení náhrady. Příliš dlouho to netrvalo a ML už mají svou sestavu kompletní.
Výchozí obrázek

Po odchodu jednoho z hráčů Majestic Lions ke konkurenci bylo otázkou času, kdy se dočkáme odhalení náhrady. Příliš dlouho to netrvalo a ML už mají svou sestavu kompletní.

Není to ani týden, co jsme informovali o přestupu Patrika 'SPEXO' Hampla z Majestic Lions do Invactus. Svoji ostrou premiéru Spexo s novým týmem prožil na včerejším turnajovém finále, kde bohužel nestačil v prvním kole na Model agency. Majestic Lions se zde naopak představili s novou posilou a byli úspěšnější. Neztratili jedinou mapu a odnesli si první místo a 5 000 Kč.

Nová tvář v barvách Majestic Lions si naposledy zahrála za Fraternitas (úplně pravo) - Foto: Hitpoint.cz

Na tomto finále se nová lví akvizice představila ve výborném světle. Vít 'pokyZz' Pokorný předváděl kvalitní výkony a i přes krátkou kompetitivní pauzu dokázal navázat na své časy ve Fraternitas, se kterými na domácí scéně prorazil. Pro tohoto hráče jde o druhé větší působiště, v tom předcházejícím získal bronzovou medaili z ROG Finals 11. Bude nyní ještě úspěšnější?

Nynější sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček
{#Česká Republika} Vít 'pokyZz' Pokorný 

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.