Přejít k hlavnímu obsahu

M.Lions a Inside Games ve velkých změnách!

14. 8. 2017 | 19:23 Counter-Strike 2
V závislosti na sobě si po uplynulé akci PG WAY Trnava Major prošly změnami hned dva týmy.
Výchozí obrázek

V závislosti na sobě si po uplynulé akci PG WAY Trnava Major prošly změnami hned dva týmy.

Majestic Lions v posledních týdnech odhalovali svoji soupisku po jednom hráči, ve výsledku nic neplatí a vše je úplně jinak. Tým Erika 'ecko' Koširera o víkendu vyrazil do Trnavy se sestavou, která zde vybojovala krásné 3. místo, na budoucích turnají však uvidíme mezi lvy působit jiné borce. Z původního složení mimo kapitána zůstává pouze Dávid 'garzeN' Hrušovský, NaturalG na hraní nemá příliš času a pemi se s týmem po PG WAY Majoru také rozloučil. Do sestavy tak přichází hráčské trio společně s koučem.

Zemětřesení u lví smečky odnášejí Inside Games. Právě odsud míří nový trenér Majestic Lions Matej 'forji' Kmiť spolu s trojicí hráčů. Petr 'Shad' Něměček a Tomáš 'tMs1k' Zelenka se s eckovou partou rozloučili teprve v červnu a už jsou zpět. Pátým do party je také bývalý hráč Majesticů Martin 'MAXX' Smolár, jenž celý tenhle kolotoč změn ohlásil na své fanpage.

Na Lenovo Cupu v dubnu Majestic Lions hostoval, nyní si s eckem a spol. zahraje MAXX natrvalo
(Foto: Vojtěch Klapuch)

Co tedy bude s Inside Games? Dle potvrzených informací byly velké změny naplánovány již před PG WAY Trnava Majorem a tak i modrobílí jsou připraveni odhalit novou soupisku. Oznámení o třech posilách, a možná i kouče, by mělo přijít nejpozději za pár dní, ale leccos bylo naznačeno již dnes a to díky poslední kvalifikaci do ROG COOL ligy.

Kapitán Tomáš 'tomkeejs' Tomka si s Ondřejem 'EYO' Šťastným do sestavy přivedli dva návrátilce, Tomáše 'zyored' Cvanigu z Gunrunners a Liehovistu Jiřího 'Kozlik' Kozla. Pátým v této sestavě je Adam 'ZeD' Bartko také z GRS, bude tedy zajímavé sledovat, jak se nové pětici v této kvalifikaci povede a jestli právě tohle složení je to správné, které bude brzy oficiálně oznámeno. Pokud by se tohle potvrdilo, přestupový řetězec by si hezky smlsnul právě na Gunrunners.

Oficiální sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka - trial

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Nepotvrzená sestava Inside Games MSI:

{#Česká Republika} Tomáš 'tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Česká Republika} Jiří 'Kozlik' Kozel
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.