Přejít k hlavnímu obsahu

Všechno je jinak, Majestic Lions stále ve třech

18. 8. 2017 | 17:28 Counter-Strike 2
Není to ani týden, co jsme vás informovali o situaci v týmu Majestic Lions, který prošel obměnou. Nyní je všechno jinak a sestava opět není kompletní.
Výchozí obrázek

Není to ani týden, co jsme vás informovali o situaci v týmu Majestic Lions, který prošel obměnou. Nyní je všechno jinak a sestava opět není kompletní.

Po víkendové lance PG WAY Trnava Major se do nově skládaného týmu Majestic Lions přestěhovalo trio hráčů a trenér z tábora Inside Games, kteří naopak kompletní soupiskou disponují. Sestava Erika 'ecko' Koširera označovaná jako trial se neujala a hráči se na sociálních sítích vyjádřili, že Shad s tMs1kem nadále pokračovat nebudou a tým se bude snažit o složení plně slovenské soupisky. V praxi to znamená, že ML jsou aktuálně ve třech s koučem forjim.

Koho uloví ecko (uprostřed) a MAXX (napravo) do sestavy tenrokrát? (Foto: Vojtěch Klapuch)

Při těchto změnách se z Majestic Lions poroučel Peter 'pemi' Mikuš a Peter 'NaturalG' Turčan, o víkendu si zde zahostoval Juraj 'Nelv1' Minár a ve stejných barvách si zahrál i Patrik 'SPEXO' Hampl. Možností je tak spousty a pozůstalí hráči spolu s novým kočuem mají opravdu z čeho vybírat. Na zkompletování soupisky mají ML maximálně 2 týdny a to z důvodu účasti na lance Quietus Day, která je zařazená do kvalifikace na MČR 2017 a lvi tyhle body opravdu potřebují.

Aktuální sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.