Přejít k hlavnímu obsahu

Přestup olofmeistera do FaZe potvrzen!

20. 8. 2017 | 22:08 Counter-Strike 2
Švédská superstar a bývalá světová jednička Olof "olofmeister" Kajbjer dle všech dostupných informací přestoupí během dneška do týmu FaZe Clan.UPDATE 20. 8. 22:00 | Vše je potvrzeno. Olofmeister skutečně přestupuje za GuardiaNem do FaZe Clanu a novým pátým hráčem fnatic se stává Maikil 'Golden' Selim z fnatic Academy - zdroj.
Výchozí obrázek

Švédská superstar a bývalá světová jednička Olof "olofmeister" Kajbjer dle všech dostupných informací přestoupí během dneška do týmu FaZe Clan.

UPDATE 20. 8. 22:00 | Vše je potvrzeno. Olofmeister skutečně přestupuje za GuardiaNem do FaZe Clanu a novým pátým hráčem fnatic se stává Maikil 'Golden' Selim z fnatic Academy - zdroj.

Olofmeister po 3 letech změní dres. Vyplatí se mu to? FOTO: HLTV.org

Pětadvacetiletý hráč by měl v týmu nahradit Fabiena "kioShiMa" Fiey-e, který oblékal dres FaZe Clan po necelých osmnáct měsíců. V dubnu 2016 nahradil jiného švédského hráče, Mikaila "Maikelele" Billa. 

Odchod Olofa byl předem predikován zvlášť poté, co se objevily zprávy, že se k týmu přidá mladá krev Lekr0 a golden. V barvách fnatic získal společně se svými spoluhráči hned dva Major tituly v roce 2015 a dokud se mu neobjevilo zranění ruky, patřil k nejlepším hráčům světa. Po návratu z léčby se ale jak on, tak i Fnatic hledali. Nepomohl ani odchod a následný návrat svaté trojice flusha-JW-KRIMZ, přičemž tato éra fnatic zační již být za námi. Začíná éra FaZe Clan? Jak se mu bude dařit po boku Ladislava "GuardiaN" Kovácse, který v roce 2015 byl vyhlášen druhým nejlepším hráčem světa?

Potvrzená sestava FaZe Clan:

{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Bosna a Hercegovina} Nikola "NiKo" Kovač
{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Švédsko} Olof "olofmeister" Kajbjer

{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström - trenér