Přejít k hlavnímu obsahu

Denyk míří do nejvyšší španělské soutěže

29. 8. 2017 | 00:54 League of Legends
Po neúspěchu Freeze s Nardeusem jsme dlouho neinformovali o výkonech dalších českých hráčů v zahraničí. Nyní přichází jeden zajímavý přestup a to supporta Denyka.
Výchozí obrázek

Po neúspěchu Freeze s Nardeusem jsme dlouho neinformovali o výkonech dalších českých hráčů v zahraničí. Nyní přichází jeden zajímavý přestup a to supporta Denyka.

Trojnásobný mistr republiky v barvách eXtatus a Fraternitas se začátkem letošního roku vydal vstříc prvnímu zahraničnímu působišti. Druhá nejvyšší soutěž na Pyrenejském poloostrově, solidní plat, Petr 'Denyk' Haramach si nemohl stěžovat. Se svým týmem sice do 13. sezóny SuperLigy Orange nepostoupil, ale i tak si nejvyšší španělskou soutěž zahraje.

Do zahraničí si Denyk letos jednou úspěšně odskočil i barvách domácí eSuby

Pro následující období se nejzkušenější český support rozhodl posunout o krůček výše. V posledním splitu se jeho novému týmu The G-Lab Penguins podařilo umístit na 3. místě v základní části i samotném play-off a tak se nemusíme bát, že by se potácel v nejnižších patrech tabulky následující sezóny, jako se stalo jiným českým a slovenským legionářů v letošním roce.

Denyk do týmu přichází jako nový botline parťák JaVaaa-y a v týmu je jediným nelokálním hráčem. Vedle jména nového talentovaného midaře Jordiho 'xTyLk' Buvaletse sice vlaje ukrajinská vlaječka, stejně jako zbylí hráči ze sestavy tučňáků však také pochází ze Španělska. Stejně jako třetí nová posilou týmu, kterou se stává jungler Iván 'Razork' Martín.

O startu nové sezóny a aktivitách Denykova týmu The G-Lab Penguins vás budeme informovat!

Aktuální složení týmu je následující:

{#Španělsko} Adrià 'Jin' Salabert
{#Španělsko} Iván 'Razork' Martín
{#Ukrajina} Jordi 'xTyLk' Buvalets
{#Španělsko} Javier 'JaVaaa' Martínez
{#Česká Republika} Petr 'Denyk' Haramach

Štítky: G-LAB, Denyk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.