Přejít k hlavnímu obsahu

Nintendo Switch nebude chybět na PCF 2017

31. 8. 2017 | 11:42 Všechny hry
Kiosky s konzolemi Nintendo přijedou do PLAYzone arény na Prague Car Festival a spolu s nimi dorazí i pořádná nálož zábavy! Taneční hry, bojovky nebo šílené závodění, vše bude připraveno!
Výchozí obrázek

Kiosky s konzolemi Nintendo přijedou do PLAYzone arény na Prague Car Festival a spolu s nimi dorazí i pořádná nálož zábavy! Taneční hry, bojovky nebo šílené závodění, vše bude připraveno!

Nintendo Switch je průlomová domácí herní konzole. Je ji totiž nejen možné připojit doma k televizi, ale taktéž okamžitě transformovat na handheld s 6.2 palcovou obrazovkou, případně opřít o zabudovaný stojánek a vytvořit tabletop mód. Poprvé v historii si tak hráči mohou užívat plnohodnotný konzolový zážitek kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv. Obrazovka má kapacitní dotykový displej využitelný v podporovaných hrách.

Všestranné Joy-Con ovladače nabídnou množství překvapivých herních zážitků. Dva Joy-Con ovladače je možné používat každý v jedné ruce či dohromady jako jeden herní ovladač za pomoci Joy-Con gripu. Je také možné je připojit na konzoli v rámci handheld módu nebo se podělit s kamarádem a v podporovaných titulech si tak užít multiplayerovou zábavu pro dva. Každý Joy-Con má vlastní plnou sadu tlačítek a může být tedy používán jako samostatný ovladač a zároveň je vybaven akcelerometrem a gyroskopickým pohybovým senzorem, což umožňuje nezávislé pravé a levé pohybové ovládání.

Zapomeňte na vše, co víte o sérii The Legend of Zelda. Vkročte do světa objevů, záhad a dobrodružství v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, revoluční nové hře z této populární série. Putujte napříč poli, skrze lesy a přes vrcholky hor a zjistěte, co se stalo ve zpustošeném království Hyrulu, v rámci dechberoucí výpravy otevřeným světem ve hře, která je žhavým kandidátem na hru roku 2017. 

Užijte si vypjaté bitvy v Mario Kart 8 Deluxe, definitivní verze těch nejzábavnějších závodů všech dob pro konzoli Nintendo Switch. 

V unikátní a revoluční bojovce ARMS poměřte své síly a taktické schopnosti proti počítači, v online bitvách nebo na rozdělené obrazovce s kamarády. Hra využívá pohybové vlastnosti Joy-Con ovladačů, kdy pohyb postavy i veškeré údery jsou závislé na vašem pohybu rukou. 

Kritiky velmi kladně hodnocená hra Mario+Rabbids Kingdom Battle, která byla vytvořena společností UBISOFT s podporou Nintendo a zkřížením dvou známých značek, vás postaví do role zachránce Mushroom Kingdom, které bylo narušeno šílenými králíky. K pomoci budete mít známé hrdiny Mario světa a také jejich králičí verze. Předveďte svůj um v této tahově taktické strategii. 

Nesmíme zapomenout ani na zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Vyzkoušejte si exkluzivní tituly jako Pokémon Sun a Pokémon Moon, YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits a YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls, nedávno vydaný titul Hey! Pikmin nebo potrapte své mozkové závity ve hře Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training. To vše na různých zařízení, které patří do rodiny Nintendo 3DS včetně zbrusu nového New Nintendo 2DS XL. 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.