Přejít k hlavnímu obsahu

ALTERNATE aTTax podepisují s Hundenem

19. 9. 2017 | 15:34 Counter-Strike 2
Nicolas "HUNDEN" Peterson po dlouhé době opouští dánskou scénu. Počínaje včerejškem se připojuje k německým ALTERNATE aTTax. Po době strávené na domácím hřišti, během které vedl například Jugiho s nikem z Heroic či k0nfiga, zvedá Nicolas "HUNDEN" Peterson kotvy a vydává se na zahraniční dobrodružství. Na dánského in-game leadera čekaji čtyři neměčtí spoluhráči, poprvé ve své kariéře bude tedy muset callovat v angličtině.
Výchozí obrázek

Nicolas "HUNDEN" Peterson po dlouhé době opouští dánskou scénu. Počínaje včerejškem se připojuje k německým ALTERNATE aTTax. 

Po době strávené na domácím hřišti, během které vedl například Jugiho s nikem z Heroic či k0nfiga, zvedá Nicolas "HUNDEN" Peterson kotvy a vydává se na zahraniční dobrodružství. Na dánského in-game leadera čekaji čtyři neměčtí spoluhráči, poprvé ve své kariéře bude tedy muset callovat v angličtině.

Ukáže dánský taktik svůj um i v Německu? Foto: HLTV.org

V ALTERNATE aTTax dánský IGL nahrazuje německého hráče Crisbyho. HUNDEN se v dánsku ukázal především jako objevitel talentů. Dokáže tedy najít skrytý potencionál i ve svých nových německých spoluhráčích? A zvládne zároveň posunout aTTax z jejich současné 89. pozice na světovém žebříčku blíže k světové elitě? 

K příchodu HUNDENa řekl pár slov náměstek ředitele ALTERNATE aTTax:

Jak zvěsti naznačovaly, opravdu se k nám připojuje nejen hráč, ale dokonce BŮH své profese. Ano, odteď je HUNDEN náš IGL. Chtěl bych také poděkovat Crisbymu za vzornou reprezentaci!

Ke svému přestupu se vyjádřil i sám Nicolas:

Abych pravdu řekl, potřeboval jsem zkusit něco nového. Dánská scéna mě poslední dobou neskutečně iritovala. Takže nyní se připojuji k ALTERNATE aTTax, kde je cíl stejný, jako doma, ale cesta k němu bude jiná. Bude to moje první štace, kde budu callovat v angličtině, snad to tedy vyjde.

Aktuální sestava týmu ALTERNATE aTTax:

{#Německo} Florian "syrsoN" Rische
{#Německo} Lukas "ecfN" Kauer
{#Německo} Stefan "stfN" Seier
{#Německo} Tizian "tiziaN" Feldbusch
{#Dánsko} Nicolai "HUNDEN" Petersen

Zdroj: hltv.org
Štítky: Alternate
miluju videohry a hlavně ligu legend