Přejít k hlavnímu obsahu

Co bychom rádi viděli na Mistrovství světa?

21. 9. 2017 | 11:05 League of Legends
S blížící se největší LoL událostí roku, turnajem Worlds, se internet množí nejrůznějšími více či méně realistickými predikcemi a scénáři průběhu. Jeden takový nabízí například v herní komunitě dobře zavedený web theScore. V čích rukách a jaké šampiony by jejich redakce na Worlds nejraději viděla, a že jim dáváme v mnohém za pravdu, se podíváme i u nás v článku. Nezapomeňte nám do komentářů napsat, co si o tomto seznamu myslíte vy.10) Uzi za Vayne
Výchozí obrázek

S blížící se největší LoL událostí roku, turnajem Worlds, se internet množí nejrůznějšími více či méně realistickými predikcemi a scénáři průběhu. Jeden takový nabízí například v herní komunitě dobře zavedený web theScore. V čích rukách a jaké šampiony by jejich redakce na Worlds nejraději viděla, a že jim dáváme v mnohém za pravdu, se podíváme i u nás v článku. Nezapomeňte nám do komentářů napsat, co si o tomto seznamu myslíte vy.

10) Uzi za Vayne

Dříve to byl právě Uzi, kdo jako téměř jediný profi hráč hrál Vayne a uměl její potenciál naplno využít. Jsme naplno přesvědčeni, že tahle dvojice má stále co předvést. Připomeňte si Uziho pentakill z roku 2014.

9) Westdoor za Fizze

Není mnoho hráčů, kteří by za svou kariéru zvládli přehrát Fakera, trojnásobného mistra světa. Ne tak Westdoor, tomu se to během jediného zápasu povedlo hned dvakrát. 

8) Rekkles za Kennena

Jen tak někdo si netroufne zahrát si na profi úrovni ADC Kennena. Rekkles na to má však evidentně jiný názor, byť jde o nejlepší týmy světa. Podívejte se například na jeho quadrakill proti Invictus Gaming z Worlds 2015.

7) Clearlove za Evelynn

Každému je jasné, že Clearlove Evelynn zbožňuje. I přes nezdary z roku 2014 se jim jeho o rok později jeho agresivní herní styl s touto šampionkou vyplatil. Jak se můžete přesvědčit třeba ze zápasu proti SKT.

6) Pobelter za Zeda

Všeobecně úznávaný "nejlepší Zed NA," Pobelter, se může pyšnit takovými úspěchy, jako je například výhra v charitativním turnaji z roku 2015 proti Huhimu. Toho drtivě porazil 3-1. 

5) Faker za LeBlanc

Faker umí zahrát snad úplně cokoliv. Pokud by ale byla nutnost, vybrat jednoho jediného šampiona, málokdo by zmínil něco jiného než LeBlanc, kterou proslavil ve skutečně světovém měřítku. 

4) Aatrox

Aatroxe asi zrovna nenazvete dobrým šampionem. Popravdě, je to dost špatný šampion. O to lepší by bylo, vidět ho na turnaje podobného měřítka

 

3) Bjergsen za Syndru

Za Syndru nezahraje snad nikdo lépe než zrovna Bjergsen. Byl to právě on, kdo si připsal historicky první pentakill v evropském LCS ještě když působil ve službách Copenhagen Wolves v roce 2013.

2) Jensen za Kassadina

Stejně tak jako Kassadin se i Jensen vynořil z prázdnoty jako změněný člověk, kterému byl v roce 2015 prominut doživotní ban za toxicitu.

1) Doublelift za Luciana

Doublelift jednoduše umí využít Luciana naplno. Pod jeho vedením, můžeme bez nadsázky mluvit o hotovém tanci po mapě.

Zdroj: theScore
Štítky: Worlds