Přejít k hlavnímu obsahu

CZ/SK/HU ATI.W3: TFT 1v1 MH 3/07

Včera byl odehrán v pořadí již třetí mezihernový turnaj ve hře Warcraft 3: Frozen Throne, kterého se zúčastnil i člen našeho teamu - Dominik "faB.KraGesh" Sušila, který teprve nedávno vstoupil do tohoto teamu. Jak si vedl a jak dopadl v turnaji se dozvíte dále.
Výchozí obrázek

MH-Kragesh

Včera byl odehrán v pořadí již třetí mezihernový turnaj ve hře Warcraft 3: Frozen Throne, kterého se zúčastnil i člen našeho teamu - Česko Dominik "faB.KraGesh" Sušila, který teprve nedávno vstoupil do tohoto teamu. Jak si vedl a jak dopadl v turnaji se dozvíte dále.

Do turnaje se zaregistrovalo 42 hráčů a z toho se 37 dostavilo do určených heren. Začalo se hrát o hodinu později a to z důvodu technických potíží v několika hernách. Hráči byli nalosováni do 8 skupin a to po 4 nebo 5 hráčích. Zápasy skupin se hrály na jeden zápas a zápasy play-off na 2 vítězné. Na finále bylo naplánované 2x 2 vítězné zápasy. Play-off se hrálo klasicky s Loser Bracketem.

Seznam map:

Twisted MeadowsTurtle RockEcho IsleSecret ValleyTerenas Stand

Ceny:

1. místo - 2000,- Kč + 20 volných hodin v síti PG Cyber Café2. místo - 1500,- Kč + 20 volných hodin v síti PG Cyber Café3. místo - 500,- Kč + 20 volných hodin v síti PG Cyber Café4. místo - 20 volných hodin v síti PG Cyber Café

Replaye KraGeshe stahujte zde.

KraGesh byl nalosován do skupiny C a to s hráči - Česko NooBs_King, Česko Rikytan a Česko myst3ry. Všechny tři zápasy vyhrál a tak do play-off postupoval z prvního místa.

KraGeshův názor: "Poněkud jsem vždy nasazený hráč, tak do své skupiny nedostávám hodně kvalitní hráče. Takže na vyhrání skupiny mi síly stačí."


HráčZVRPSB
1.
Česko faB.KraGesh3
3
0
0
3:0
6
2.
Česko NooBs_King3
2
0
1
2:1
4
3.
Česko Rikytan3
1
0
2
1:2
2
4.
Česko myst3ry3
0
0
3
0:3
0

ČeskoOrc myst3ry0:1
NooBs_King HumanČesko
ČeskoNight Elves Rikytan0:1faB.KraGesh OrcČesko
ČeskoOrc myst3ry0:1faB.KraGesh Night ElvesČesko
ČeskoNight Elves Rikytan0:1NooBs_King HumanČesko
ČeskoHuman NooBs_King0:1faB.KraGesh Night ElvesČesko
ČeskoNight Elves Rikytan1:0
myst3ry OrcČesko


V prvním kole play-off narazil na hráče Česko Chronoxe, který se ve skupině E umístil na druhém místě za hráčem Česko Gorbacov.

KraGeshův názor: "V poměru lehký zápas, bez problému."

Česko faB.KraGesh2:0
Chronox Česko    .
Night Elves1:0
Orc
Mapa: Terenas Stand
Night Elves1:0
Orc
Mapa: Twisted Meadows

V dalším kole náš hráčzměřil síly s hráčem Česko Stelerem, který se (jak jistě víte) účastnil posledního ESWC v Paříži. Steler ve své skupině vyhrál všechny tři zápasy a v prvním kole postoupil přes Česko Cimoa.

KraGeshův názor: "Proti Stelerovi jsem si ze začátku myslel, že se někde natrénoval, hrál to fakt dobře, ale když přisly koda a raideři proti bearům, tak tohle už tak dobře neuměl, jako začátek. Ve 2. hře jsem měl strach, že to prohraju, když jsem dělal fast tech na T3, tak Steler jednou přišel s BMkem a Frunty (Grunty), zničil mi LORE (bude, kde se produkují medvědi), utekl, vyléčil se a já šel jsem creepovat (zabíjet neutralní potvurky). přisel znova a opět mi je zničil, ale tentokrát obě. Na T3 mi vylezl 1 medvěd ze skryté LORE a potom nevím, jestli odešel od PC nebo co, ale bezhlavě mi bil medvěda, který dává větší damage do raiderů, další dostal kořen a Chuck Norris (Demon Hunter) to vykosil."

Česko faB.KraGesh2:0
Steler Česko        .
Night Elves1:0
Orc
Mapa: Twisted Meadows
Night Elves1:0
Orc
Mapa: Terenas Stand

Třetí kolo, to bylo utkání s Česko US-h34D_hUnT3Rem, který byl (podle mého názoru) jedním z favoritem MH. Náš hráč tedy "sestoupil" do Loser bracketu.

KraGeshův názor: "Poněkud jsme hráli hnedka vedle sebe a byli jsme v dobré náladě. A jako hráči, kteří si spolu hrajou W3 neustále, jsme usoudili, že hrát normálně na skill nebude to pravé. Zadali jsme mapu 2 řeky, která se kdysi hrávala. Náš Game rule vypadal následovně: 1. můžeš postavit jen jednoho hera , 2.stavíš jen základní Peony, 3. nesmíš žádné věže. Při této asi 30min hře jsme se pořádně nasmáli, doporučuji vám si to taky zahrát. ;)";-)

.       Česko faB.KraGesh0:2
US-h34D_hUnT3R Česko
Night Elves0:1
Human
Mapa: Two rivers
Night Elves0:1 Human
Mapa: Spellcraft

V tom jej čekal zápas proti Česko Amaterovi, který se ve skupině H umístil na druhém místě za Česko Kacerem-Donaldem.

KraGeshův názor: "Amater hrál KOTG, ze kterého jsem měl trochu strach, ale nedokázal ho tak dobře využít, jak by měl a toho jsem využil já."

Česko faB.KraGesh1:0
Amater Česko      .
Night Elves1:0
Night Elves
Mapa: Echo Isles

Další utkání Loser bracketu a tentokrát proti Slovensko aFe.Showmeyourmindovi. Za zmínku stojí, že tento hráč se umístil ve skupině G na prvním místě a to zároveň s hráči - Česko stip]BuchTa a Česko EcHo]GREEN.

KraGeshův názor: "Když jsem hrál proti showmeyourmindovi, tak jsem z něj měl respekt, nechtěl jsem ho podcenit. Když jsem viděl, že mu nenaskakuje techování na T2, tak bylo jasné, že mě bude chtít zavěžovat. Tak jsem začal stavět další strom proti věžím, při malém potulování po mapě jsem zahlédl, jak milice běží ke mě. Tak bitka mohla začít, footmeni padali jeden po druhém. T2 přiisšel a Panda si mohla fouknout do věžiček."

     .Česko faB.KraGesh1:0
aFe.Showmeyourmind Slovensko
Night Elves1:0
Human
Mapa: Secret Valley

V posledním kole Loser Bracketu náš hráče opět narazil na Česko US-h34D_hUnT3Ra s utkání bohužel dopadlo velmi podobně.

KraGeshův názor: "Poslední můj zápas s h34D_hUntr3m jsem si prakticky vyzkoušel, co mi sám jednou poradil. Hodně jsem na tom získal, ale nekoupil jsem si boty, takže se můj hrdina nemohl rychle vrátit a všechny bludky mi popadaly, takže jsem neměl dřevo a přišel ke mně stavět věže a to jsem neměl šanci. Zahrál to pěkně, věděl co má udělat. Sice jsem prohrál, ale z prohry se člověk učí, tak jako já jsem se z téhle hry něco naučil."

      .Česko faB.KraGesh0:1
US-h34D_hUnT3R Česko
Night Elves0:1
Human
Mapa: Turtle Rock

KraGeshovo zhodnocení turnaje: "Bez větších problémů každého porazím. Až se dostanou TOP4 hráči k sobě, tak teprve začína ta pořádná hra."

Konečné pořadí:

1. místo - Česko SkyR)Bonecracker
2. místo - Česko US-h34D_hUnT3R
3. místo - Česko faB.KraGesh
4. místo - Slovensko aFe.Showmeyourmind

Zdroj: www.pgcc.cz