Přejít k hlavnímu obsahu

ReMinD a Lyn do SK!

31. 7. 2007 | 16:58 ReMinD a Lyn do SK!
Po týdení pauze vyplněnou dovolenou jsem tu opět s dávkou novinek z Warcraft 3 scény. Dnes to bude velký přestup mezi clany World Elite a SK Gaming. Z prvního jmenovaného clanu odchází jedni z nejkvalitnějších hráčů. Těmito hráči jsou Kim 'ReMinD' Sung Sik a June 'Lyn' Park! Pro ty, kteří by snad tyto hráče neznali, malý popis:
Výchozí obrázek

SK GamingPo týdení pauze vyplněnou dovolenou jsem tu opět s dávkou novinek z Warcraft 3 scény. Dnes to bude velký přestup mezi clany cina World Elite a eu SK Gaming. Z prvního jmenovaného clanu odchází jedni z nejkvalitnějších hráčů. Těmito hráči jsou kor Kim 'ReMinD' Sung Sik a kor June 'Lyn' Park! Pro ty, kteří by snad tyto hráče neznali, malý popis:

 

 
RemindReMinD: Night Elf, který je velmi tichý a svědomitý kluk. Je vítězem snad všech finále Battle.net sezóny (1, 2 a 4) a stal se velice slavným pod svým Battle.net účtem - Phoenix_ReMinD. Je vždy z jedním z nejlepších hráčů v teamu, vždy má velké cíle a kdokoli s ním může počítat, pokud ho potřebuje. Již není jenom jedním z nejlepších solo hráčů, ale stal se také skvělým teamovým spoluhráčem kor SoJua ve hrách 2v2. Jako jeho největší úspěch lze považovat finále WC3L 11. sezóny, kde získal rozhodující poslední bod.

 

LynLyn: Orc, který si vytvořil velké jméno v Korei, předvádí svůj skill v Evropě na posledních InCupech, který si jej přejmenoval na LynCup, protože zde vítězí velice často. Je to velmi vtipný kluk, který se za Orcy vytáhl na jednoho z nejlepších hráčů. Momentálně je možná i nejlepší Orc vůbec. V posledních turnajích se také umístil maximálně do 3. místa.

 

 

 

Momentální sestava SK Gaming tedy vypadá takto:

swe Robert 'Enrique' Stolpe
de Tobias 'ownitsch' Jacob
kor Min-Sik 'reis' Ko

ukrajinaNight Elves Mykhaylo 'HoT' Novopashyn
bulHuman Zdravko 'Insomnia' Georgiev
korOrc June 'Lyn' Park
deHuman Daniel 'Miou' Holthuis
korNight Elves Kim 'ReMinD' Sung Sik
deUndead Daniel 'XlorD' Spenst