Přejít k hlavnímu obsahu

Další změny u PGS

14. 8. 2007 | 09:43 Další změny u PGS
Před devíti dny jsem vás informoval o změnách v PGS.Pokerstrategy.cc, konkrétně o příchodu Treshe. Jak již manažer Lloth ve svém vyjádření slíbil, cituji: "Koncem měsíce dokončíme naší reorganizaci a doufáme, že obnovíme naši starou slávu a sílu.", další změny na sebe nenechali dlouho čekat. Tentokrát by to ale měly být změny finálního charakteru.
Výchozí obrázek

Před devíti dny jsem vás informoval o změnách v Polsko PGS.Pokerstrategy.cc, konkrétně o příchodu Ukrajina Treshe. Jak již manažer Nizozemsko Lloth ve svém vyjádření slíbil, cituji: "Koncem měsíce dokončíme naší reorganizaci a doufáme, že obnovíme naši starou slávu a sílu.", další změny na sebe nenechali dlouho čekat. Tentokrát by to ale měly být změny finálního charakteru.

Včera byl oznámen další přírustek do PGS "rodiny", kterým je talentovaný Rusko Maxim 'SDmK' Babarcev. SDmK před časem oznámil, že již nabídku od PGS obdržel, ale že si ji ještě rozmyslí i když jednou řekl, že již nikdy nechce být ve stejném clanu se svým kamarádem Rusko Quaim.

Vyjádření SDmKa: "Když mě PGS.PS kontaktovali, musel jsem o této nabídce dlouho přemýšlet. Až po dlouhé rozmluvě s Llothem jsem prohlédl. Byla to velmi dobrá nabídka a nemohl jsem ji ignorovat, protože jsem chtěl být v teamu, kde není Quai. Proto jsem tuto šanci nepropásl. Doufám, že mohu pomoci teamu v NGL ONE a v další WC3L kvalifikaci, kde můžu ukázat svoje kvality."

Dále se k teamu připojil (jako manažer) Německo Niko 'RhoNin' Koop, který se bude starat o Warcraft Premier League. Zde je jeho názor: "Během mé poslední štace, u ŠpanělskoredCode, jsme ukázali skvělé výsledky, ale sponzoři zůstali jenom u slibů. To byl hlavní důvod, proč jsme se já a můj team rozhodli opustit tuto organizaci. Hráči se rozhodli nerozcházet se během doby, kdy jsem se ptal Llotha, jestli by nás nevzal do PGS. Rozhodnutí bylo opradu těžké, protože jsem musel opustit své hráče, ale po rozhovoru s nimi jsem zjistil, že jsou opravdu dobří a rozhodně proti mně mít nic nebudou. Jsem rád, že mohu být v teamu, jako je PGS. Speciálně dlouhé přátelství s Llothem a ShrieKem byly důležité faktory pro moje připojení k PGS. Doufám v úspěšné období a také k navrácení do WC3L stejně jako úspěšnou sezónu v NGL ONE, WPL a Německé PL. Také přeji svým kamarádům Tuomasovi, Samuovi, Silviuovi, Elimu and Sunovi hodně štěsí a nevymažte si mě z kontaktů! ;) "

Smutná stránka této reogranizace je ta, že všichni Korejští hráči opustili tento team, protože PGS chtějí být napříště Evropským teamem. Otázkou je, jestli tyto hráče nebudou postrádat, když se chtějí znovu kvalifikovat do WC3L. 

Sestava PGS.Pokerstrategy.cc:

Nizozemsko Jaco "Lloth" van Dijk (manažer) Nizozemsko Tim "Moli" Laenen (manažer) Německo Florian "Paisy" Schmedes (manažer) Německo Tobias "Silent" Evers (manažer) Německo Niko "RhoNin" Koop (manažer) PolskoNight Elves Przemek "Paladyn" Wadoń PolskoNight Elves Piotr "sLh" Michalski USAHuman Nicolas "Shriek" Whittier UkrajinaNight Elves Artem "Tresh" Mosyakin RuskoUndead Maxim "SDmK" Babarcev NěmeckoOrc Eric "Eric" Marten (Německá divize) NěmeckoHuman Merlin "Thurisaz" Muller (Německá divize) NěmeckoNight Elves Simon "Sicxs" Göttle (Německá divize)