Přejít k hlavnímu obsahu

Swift přichází k Serious Gaming

Organizace Serious Gaming, která se momentálně účastní soutěží jako NGL ONE nebo Warcraft Premier League opět oznámila změnu ve své sestavě.Mezi sebe vítají dalšího nadějného mladého hráče, kterým je Kholomiev "Swift" Maxim, jež se nedávno kvalifikoval na WCG, když se umístil na druhém místě v Ruské kvalifikaci. Manažer teamu Jos "Zerter" Buyvoets se vyjádřil, že věří Swiftovi velkému potenciálu a přeje mu hodně štěstí do dalších zápasů:
Výchozí obrázek

Organizace Nizozemsko Serious Gaming, která se momentálně účastní soutěží jako NGL ONE nebo Warcraft Premier League opět oznámila změnu ve své sestavě.

Mezi sebe vítají dalšího nadějného mladého hráče, kterým je Rusko Kholomiev "Swift" Maxim, jež se nedávno kvalifikoval na WCG, když se umístil na druhém místě v Ruské kvalifikaci. Manažer teamu Nizozemsko Jos "Zerter" Buyvoets se vyjádřil, že věří Swiftovi velkému potenciálu a přeje mu hodně štěstí do dalších zápasů:

"Jsme velmi šťastní, že můžeme mít v teamu Kholomieva. Věříme, že využije investicí, které vkládáme do našich hráčů. V krátkém čase jsme poznali, že je dobré mu věřit a že je přátelský, skvělý hráč s potencionálem a skvělou budoucností ve Warcraftu."

Vyjádření Swifta: "Jsem šťastný, že se mohu připojit k Serious Gaming. Vždy sem měl tento team rád, měl dobré manažery a silné hráče, velké cíle a vysoký standart. Doufám, že se stanu klíčovým hráčem a pomohu SG získat ještě více."

Sestava Serious Gaming:

NizozemskoNight Elves Zerter (manažer) RuskoNight Elves Neytpoh LotyšskoNight Elves Lose UkrajinaUndead FiX RuskoHuman DoLLaR RuskoNight Elves Tama RuskoUndead Swift