Přejít k hlavnímu obsahu

h34D_hUnT3R u Conexie!

20. 10. 2007 | 09:30 h34D_hUnT3R u Conexie!
Jistě znáte hráče h34D_hUnT3Ra, se kterým hráč našeho domácího teamu, fab.KraGeshem svedl několikrát zajímavé bitvy. Vztah těchto hráčů byl také poznamenám vám známou aférou okolo internetu.
Výchozí obrázek

Jistě znáte hráče Česko h34D_hUnT3Ra, se kterým hráč našeho domácího teamu, Česko fab.KraGeshem svedl několikrát zajímavé bitvy. Vztah těchto hráčů byl také poznamenám vám známou aférou okolo internetu.

(Pro nezasvěcené: Po mezihernovém turnaji ATI.W3: TFT 1v1 MH 4/07 se KraGesh vyjádřil takto: "Dále jsem hral s Huntrem, kterého jsem porazil 2-1 ve WB, ale přes něj si mám jak zaplatit internet a na tom mě začal vydírat, takže jsem si mohl vybrat - buď mu dám freewin nebo konečne skončím s WC3. Tak mi nezbývalo než jít do LB.".

Na to kontroval h34D_hUnT3Rer takto: "Na tohle muzu napsat, ze je to vymysl krageshovy paranoidni fantazie, situace byla takova, ze jsme hrali nejake customky a v tech, kde jsme hrali normalni rasy kragesh skutecne vyhral 2:1 nacez mi rikal ze to bere jako win na MH. Asi 15 minut jsme se dohadovali o tom kdo postoupi, argumentoval sem tim, ze on sam mi drive rikal ze na MH mi bude davat freewin abych si treba vyzkousel nove natrenovaneho orka na giacoma, jelikoz on sam hral proti giacomovi den predtim a neveril si na nej. Ja jsem se drive o zadne freewiny neprosil, coz muzu dosvedcit historii nasich icq rozhovru datovavanych dny i mesice nazpet. Po onem hadani mi volal admin jak jsme se tedy rozhodi, rekl sem si ze i kdyz kragesh vyuzil situace, kdyz jsem is myslel ze hrajeme bezvyznamne customky, ustoupim a napsal sem ze kragesh jde do finale. Po par sekundach, kdy uz jsem domlouval mapu s hracem z LB vsak kragesh rekl ne, bez do finale ty. Nechapave jsem se zeptal "to se ted budeme hadat o to kdo kdo komu da win?", nacez mi admin zkopiroval co mu napsal kragesh a rekl zaverecne rozhodnuti ze mam jit hrat WB s giacomem.
K onemu vydirani bych se jeste vyjadril tak, ze ja nemam zapotrebi nikoho okradat a krageshovi jsem dopredu zaplatil rymarov turnaj a take jsem mu ZE SVEHO predem dal penize za levelovani na bnetu, protoze je udajne potrebuje co nejdriv.
")

Pravděpodobně se asi nikdy nedozvíme, kde byla pravda, každopádně mě osobně přišla celá aféra velice podezřelá. Teď již ale k samotnému přestupu. Po rozpadu clanu Česko United-Sports byl hráč, který se také ukáže na Invexu bez clanu. Včera přišla nabídka od Česko Conexia Gaming a on ji přijal. Uvidíme, jak se mu bude v novém působišti dařit a to hned na prvním velkém (snad největším) turnaji - již zmiňovaném Invexu.