Přejít k hlavnímu obsahu

H2k.Thermaltake nová éra

15. 11. 2007 | 16:23
      Holandský herní klub H2k.Thermaltake představuje progamingovému světu svůj nový call of duty 4 tým, jehož součástí je také hráč ZiK-D, který byl ligovým portálem clanbase zabanován za cheatování ve hře call of duty. Nový tým je takřka starou hmotou, jedná se totiž o hráče, kteří pod tímto jménem již nějakou dobu v dřívějšku hráli a kteří se pouze vrací z neaktivity zpět na herní scénu.
Výchozí obrázek

 

     Holandský herní klub nl H2k.Thermaltake představuje progamingovému světu svůj nový call of duty 4 tým, jehož součástí je také hráč nl ZiK-D, který byl ligovým portálem clanbase zabanován za cheatování ve hře call of duty. Nový tým je takřka starou hmotou, jedná se totiž o hráče, kteří pod tímto jménem již nějakou dobu v dřívějšku hráli a kteří se pouze vrací z neaktivity zpět na herní scénu.

    Co je přimělo k návratu mezi zavíslé hráče ? Jednoduše touha po něčem novém, címž má být právě cod4. Nově staře složený tým čítá šesti přátel, kteří celou svou kariéru zasvětili právě Hard2Kill. Jedná se tedy o celek s velmi pestrou historií, a koho, že tedy pod tímto jménem budete nyní potkávat ?

    Sestava H2k.Thermaltake :

nl H2k . Rappie
nl H2k . FoK
nl H2k . SpoX
nl H2k . NTJEH
nl H2k . ZiK-D
nl H2k . Neo

    "Potom, co byl zik zabanován a deppicej se rozhodl odejít, my se rozhodli, že prestanem cod hrát. Během éry cod2 jsme věděli, že bychom se mohli vrátit v cod4 a nakonec jsme tak učinili. Spolu se skvělým týmem, přáteli, spoluhráči a dobrými střelci, jdeme zkusit být tak dobří jako jsme byli za starých dobrých časů. Nebo i lepší. "

Kevin ' Rappie ' Jenniskens