Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness oficiálně představují novou sestavu

12. 4. 2016 | 19:53 Counter-Strike 2
Teprve včera herní tým eEriness představil novou LoL sestavu ve svých řadách, dnes byla oficiálně odhalena také nová pětice hráčů Counter-Strike: Global Offensive.
Výchozí obrázek

Teprve včera herní tým eEriness představil novou LoL sestavu ve svých řadách, dnes byla oficiálně odhalena také nová pětice hráčů Counter-Strike: Global Offensive.

Už je to skoro jako Ulice, máme tu pokračování změn u eEriness. Doufejme, že jsou na delší dobu poslední, protože nová sestava pod taktovkou Romana 'blade' Pilného nevypadá vůbec zle. Ten si z posledního složení ponechal pouze mladého střelce Dominika 'hazard' Hubla, tým je pak posílen o trojici hráčů z rozpadlého týmu Iron Branch. Odtud míří další mladá puška, Matěj 'twist' Petráš, jenž se dokonce stal v neděli hráčem kola v PLAYzone CSGO lize. Kompletní složení týmu pak doplňuje nerozlučná dvojka Michal 'Bordel' Weiss a Adam 'Neci' Zoula.

Právě v neděli večer tato sekce měla svou premiéru, kdy na ni čekaly dva těžké duely v PLAYzone CSGO lize. Nicméně pro mnohé až překvapivě si kluci proti eSubě i eXtatus vedli nad očekávání a díky 4 získaným bodům do tabulky se vyšvihnuli na čtvrté místo, kdy v posledních dvou kolech proběhne tuhá bitva o dvě postupová místa mezi eEriness, eXtatus a Majestic Lions.

eEriness


Jaké vůbec byly problémy, jenž zapříčinily rozpad pětice s LogaNem, Zedkem a nub1em? Více o novém složení eEriness.CSGO prozradí sám kapitán Roman Pilný:

"K minulé sestavě asi jen to, že mě hodně mrzela situace, která se jaksi z ničeho nic vytvořila. Hráli jsme sympatickou hru, udělali jsme si dobrej bootcamp. Bohužel přišel herní útlum, který některým hráčům vlil do očí krev, a dopadlo to, jak to dopadlo. Všechno jednou tak nějak „přebolí“ a já jsem momentálně v současném týmu velice rád, jsem spokojen. Spojení s Iron Branch se tak nějak v dané situaci nabídlo, po pár dnech jednání jsme si nakonec plácli a sestavy spojili. Alchymie týmu je myslím dobrá, v týmu jsou zkušení hráči, co mají své kvality a mladí hlavátorstalents typu twista a hazarda. Pomalu, ale jistě je na naší hře po dvou týdnech cítit souhra, ze které mám dobrý pocit, ale zároveň je před námi tvrdá a těžká práce. Momentálně se připravujeme na nejbližší event a tím je Y-GAMES. Před Y-GAMES budeme mít ještě v Brně minibootcamp, kde doladíme to, co dolazené není. Držte palce!"

Nová sestava CS:GO týmu eEriness:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl
{#Česká Republika} Matěj 'twist' Petráš
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.