Přejít k hlavnímu obsahu

Ohlášení 11. sezóny Intel Extreme Masters

11. 5. 2016 | 20:46 Všechny hry
Jedna z největších progamingových lig je opět zde! Přivítat můžeme zbrusu nový jedenáctý ročník, který se bude odehrávat ve čtyřech metropolích naší planety.Organizátoři celé soutěže tvrdí, že se rok od roku zlepšují a letošní ročník nebude žádnou výjimkou. Drobné nedostatky z minulých let byly odstraněny a my se můžeme těšit na skvělou akci v těch nejpopulárnějších hrách naší planety.
Výchozí obrázek

Jedna z největších progamingových lig je opět zde! Přivítat můžeme zbrusu nový jedenáctý ročník, který se bude odehrávat ve čtyřech metropolích naší planety.

Organizátoři celé soutěže tvrdí, že se rok od roku zlepšují a letošní ročník nebude žádnou výjimkou. Drobné nedostatky z minulých let byly odstraněny a my se můžeme těšit na skvělou akci v těch nejpopulárnějších hrách naší planety.

StarCraft II: Legacy of the Void, League of Legends, Counter Strike: Global Offensive. Vítězové v těchto hrách si dohromady odnesou pro IEM rekordní sumu převyšující 1 milion dolarů!

Kromě klasických míst jako čínské Shanghaie a polských Katowic IEM nově zavítá do dvou nových měst. Těmi budou Oaklandu a Goyang.

IEM

Shanghai se 28. - 31. července postará o zahájení této velkolepé soutěže. Mimochodem, v tomto městě se už IEM konalo v sezónách 6 a 8, organizátoři tedy vsázejí na osvědčenou kvalitu.

Následně se IEM premiérově přesune až na okraj Pacifiku do Oaklandu. Oracle Arena využívaná běžne k baseballu, americkému fotbalu, či basketbalu se ve dnech 19. - 20. října promění v progamingový svatostánek.

Goyang, město v Jižní Korei, bude IEM hostit znova po osmi letech. Skvěí korejští fanoušci se tak 17. - 18. prosince opět dočkají takto velké události na svém území.

Celá sezóna pak bude klasicky zakončena v polských Katowicích. Přesné datum zatím není zveřejněno, avšak již dnes víme, že IEM vyvrcholí v březnu následujícího roku.

Věřím, že každý pravý fanoušek progamingu se na Intel Extreme Masters už teď těší a nenechá si událost takového kalibru utéct!

Zdroj: IEM