Přejít k hlavnímu obsahu

Herní křesla DX Racer součástí MČR 2016

2. 11. 2016 | 13:18 Všechny hry
Pohodlné hraní zní jako krásná fráze. Hranice nejvyššího levelu pozvedává společnost DX RACER, bez jehož hráčských křesel si jen těžko lze představit ideální místo pro hráče.Pokud se vám dosud nepoštěstilo si odchytit stánek DX RACER na letošních zastávkách PLAYzone arény, nebo v jedno z jeho showroomů po celé České a Slovenské republice, návštěvu MČR 2016 si určitě naplánujte. Ne nadarmo jsou herní křesla DX RACER kvalitně hodnocenými židlemi a ve svém hráčském oboru nemá na tuzemském trhu konkurenci.
Výchozí obrázek

Pohodlné hraní zní jako krásná fráze. Hranice nejvyššího levelu pozvedává společnost DX RACER, bez jehož hráčských křesel si jen těžko lze představit ideální místo pro hráče.

Pokud se vám dosud nepoštěstilo si odchytit stánek DX RACER na letošních zastávkách PLAYzone arény, nebo v jedno z jeho showroomů po celé České a Slovenské republice, návštěvu MČR 2016 si určitě naplánujte. Ne nadarmo jsou herní křesla DX RACER kvalitně hodnocenými židlemi a ve svém hráčském oboru nemá na tuzemském trhu konkurenci.

DX RACER

Pohodlí na herních křeslech DX RACER si může každý přijít vyzkoušet na MČR Expo hned v několika podobách. To největší privilegium mají samozřejmě účastníti Mistrovství a to konkrétně ti nejlepší, kteří se dostanou pod světla reflektorů na stage. Pro běžné návštěvníky bude lákadlem samotný stánek DX RACER s výstavkou desítek různých modelů a sérií skrze celý repertorár této značky. Mezi modely nebudou na MČR chybět speciální kousky věnované předním světovým týmům. Třesničkou výstavky produktů bude unikátní herní stůl.

DX RACER produkuje také speciální závodní playseaty a pokud na některých stáncích na MČR Expo narazíte na závodní simulátor s kokpitem, vzpomeňte si na DX RACER. V pohodlí nejlepších hráčských křesel si můžete přímo na jeho stánku vyzkoušet také virtuální realitu, která pohltí naprosto každého, starší i mladší návštěvníky Mistrovství ČR 2016.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Štítky: MČR Expo, MČR 2016
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.