Přejít k hlavnímu obsahu

Míří eXtatus do Katowic?

27. 3. 2017 | 20:40 Counter-Strike 2
Světlo světa spatřila nová kometa, která se rozhodla nabourat stávající pořádky. Česká herní organizace eXtatus míří s novým partnerem do Katowic!Říkáte si že je to šílenství? Že to není možné, protože FROZEN-ovi je 14? Se silným partnerem za zády jde všechno! Že nechápete? Mrkněte na tohle video!
Výchozí obrázek

Světlo světa spatřila nová kometa, která se rozhodla nabourat stávající pořádky. Česká herní organizace eXtatus míří s novým partnerem do Katowic!

Říkáte si že je to šílenství? Že to není možné, protože FROZEN-ovi je 14? Se silným partnerem za zády jde všechno! Že nechápete? Mrkněte na tohle video!

"Počuj ma, za týždeň ťa odjebe!", hlásí ikona organizace eXtatus David "FROZEN" Čerňanský. Co ale tým čeká? Po úspěšně-neúspěšné misi na převrat katowického turnaje, kdy se sestavě podařilo porazit týmy jako FlipSide nebo Vega Squadron, míří dle všech informací na Copenhagen Games, kde i loni kluci zářili (skončili 3. v B turnaji). Letos chtějí ale jít ve stopách HellRaisers a opanovat hlavní turnaj.

Ale u eXtatus to vypadá na novou éru pod křídlem nového partnera, který vyznává zelenou barvu (Logo na konci je přebarvené do zelena). Jde snad o Nvidii? Nebo si tým chytl do svých spárů zelený mimozemšťan z Alza.cz? Či to bude kompletně nový partner, který eXtatus nakopne tak, že je bude posílat na všechny offline turnaje po celé Evropě?

A co když eXtatus otvírají Gaming House nebo novou hospodu? Místo Tribunálu tu budeme mít třeba MM Lobby!

Proč si myslím, že míří eXtatus do Katowic? Video je sice sestříhané především ze záběrů z katowického turnaje, nicméně po boku silného partnera, kterým je například Nvidia, HyperX nebo Alza by dokázali lpět na změně pravidel, která se týkají věku Davida "FROZEN" Čerňanského. 

Štítky: RoG.eXtatus, eXtatus