Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme prodej lístků na Mistrovství ČR 2017!

22. 9. 2017 | 12:33 Všechny hry
Prodej vstupenek na největší herní akci roku je spuštěn!Vyhrajte esportový výlet snů!Agentura PLAYzone zahajuje prodej vstupenek MČR v počítačových hrách a Vodafone MČR v mobilních hrách 2017. K dostání jsou, stejně jako tomu bylo vloni, limitované edice Premium lístků, ke kterým návštěvníci obdrží dárky v několikanásobně vyšší hodnotě. Vybrat si můžete dokonce ze dvou variant, Premium a Premium Plus.
Výchozí obrázek

Prodej vstupenek na největší herní akci roku je spuštěn!
Vyhrajte esportový výlet snů!

Agentura PLAYzone zahajuje prodej vstupenek MČR v počítačových hrách a Vodafone MČR v mobilních hrách 2017. K dostání jsou, stejně jako tomu bylo vloni, limitované edice Premium lístků, ke kterým návštěvníci obdrží dárky v několikanásobně vyšší hodnotě. Vybrat si můžete dokonce ze dvou variant, Premium a Premium Plus.

Brno, ČR – 22. září 2017 – Společnost PLAYzone zahájila předprodej vstupenek na největší herní akce roku - Mistrovství ČR v PC a Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách, které se konají v rámci festivalu Life! Zakoupení vstupenky opravňuje návštěvníka ke vstupu na celé výstaviště ve dnech konání festivalu, tedy 10. - 12. 11. 2017. V rámci festivalu Life! probíhají i veletrhy Sport Life, Dance Life, In-joy Life, You2ber Life a Style Life. Na všechny tyto sekce festivalu má návštěvník zajištěn vstup s jedinou vstupenkou.

Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016. Foto: Radek Vebr - PLAYzone

V předprodeji lze exkluzivně získat Premium lístky plné odměn a výhod. Jednodenní základní vstupenka na celé výstaviště stoji 150 Kč, třídenní pak 350 Kč. Ta se vám kromě finanční stránky vyplatí také proto, že ty nejlepší zápasy budou rozloženy do celého víkendu – semifinále obou hlavních her proběhne v sobotu a grand finále o vítězství pak hráči odehrají v neděli.

Třídenní Premium lístek pořídíte za 500 Kč a třídenní Premium Plus vstupenka vás vyjde na 700 Kč. Premium vstupenky jsou z důvodu exkluzivity početně limitovány, a jakmile se vyprodají, nebudou již dále k dostání. A co všechno vlastně v prémiových balíčcích u vstupenek naleznete?

Premium vstupenka

  • Vstup na celé výstaviště
  • Přístup k těm nejlepším hráčům do gaming zóny
  • Vlastní bar
  • Stylové zimní rukavice, se kterými můžete ovládat svůj smartphone
  • 2x lístek do tomboly o skvělé ceny
  • Vychlazený nápoj Mountain Dew
  • Balíček brambůrek Lay's
  • Časopis SCORE
  • Stylová tleskátka na fandění
  • VIP visačku s klíčenkou na krk

Premium Plus vstupenka

Jak již název napovídá, Premium Plus vstupenka obsahuje veškeré náležitosti prémiové vstupenky vypsané výše a kromě toho na vás čeká i garantované VIP místo na tribuně v pavilonu B, odkud můžete sledovat výkony hráčů.

Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016. Foto: Radek Vebr - PLAYzone

Windows 10 ti přináší nezapomenutelný zážitek tvého života. Zažij atmosféru evropského herního eventu se svým oblíbeným streamerem!

Ve spolupráci s Windows 10 jsme si pro vás letos v rámci MČR v počítačových hrách a Vodafone MČR v mobilních hrách, největší domácí herní události roku, připravili i soutěž o výlet na některý z velkých zahraničních esportových eventů. A jelikož sám si člověk nic pořádně neužije, přibalili jsme do soutěžního balíčku i 12 oblíbených streamerů, z nichž si jednoho můžete vybrat jako svého parťáka a výlet si s ním náležitě užít.

Do soutěže se můžete zapojit pomocí série jednoduchých kroků.

1. Kup si vstupenku na Mistrovství ČR v počítačových a Vodafone MČR v mobilních hrách
2. Při nákupu si vyber svého oblíbeného streamera
3. Počkej si na velké slosování na pódiu Mistrovství ČR v počítačových proběhne 12. 11. 2017
4. Užij si nezapomenutelný zážitek tvého života v podobě zahraničního esport eventu

S kým a na jaký evropský event vyrazíš, to už záleží pouze na tobě. Ze streamerů na tebe čekají Dev1, CzechCloud, DeeThane, Herdyn, Mozilla, FiFqo, Mishkin, Micák, Bronko, Shadey, Horaczio a Lelek, kteří jsou připraveni tě provést světem evropského progamingu na jednom ze zahraničních eventů. Láká tě zimní krajina švédského Jönköpingu na Dreamhack Winter, EU LCS v Londýně, Paříži, Berlíně či Barceloně, francouzský ESWC, katowický IEM, nebo spíš ESL Pro League v Dánsku? Volba je jen tvá! Samozřejmostí je výprava ve velkém stylu, autobusem do noclehárny vás rozhodně nepošleme, nemusíte se bát. Letenky, ubytování v hotelu a strava pro vás i vašeho streamera jsou součástí vaší odměny a vy si tak budete moci event užít opravdu se vší parádou.

Vítězové Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016. Foto: Radek Vebr - PLAYzone

Prodej Premium lístků probíhá výhradně na adrese www.mcrpc.cz/listky pro počítačové hry a na adrese www.mcrmobil.cz/listky pro hry mobilní. Veškeré uvedené předměty v rámci Premium lístků získají jejich držitelé přímo na výstavišti během akreditace nebo v PLAYzone info-stánku v pavilonu B.

Premium služby jsou platné pouze v pavilonu B, kde se koná Mistrovství ČR v počítačových a Vodafone MČR v mobilních hrách. Vstupenka držitele neopravňuje k jiným VIP/prémiovým vstupům v rámci festivalu LIFE!

Projekt MČR v počítačových hrách běží za podpory generálních partnerů HAL3000, DELL, Mountain Dew, CZC.cz a hlavních partnerů AOC gaming, WD, Logitech a MSI.

Vodafone MČR v mobilních hrách je podporován ze strany strategického partnera Vodafone, generálního partnera Samsung a hlavních partnerů Alza.cz a Sandisk.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.