Přejít k hlavnímu obsahu

Křest FIFA 18 proběhne na Vodafone You FESTu

V druhé polovině září spatří světlo světa nové pokračování nejpopulárnějšího fotbalového simulátory současnosti. FIFA 18 vyjde na platformy PC, PlayStation 4 i Xbox One.
Výchozí obrázek

V druhé polovině září spatří světlo světa nové pokračování nejpopulárnějšího fotbalového simulátory současnosti. FIFA 18 vyjde na platformy PC, PlayStation 4 i Xbox One.

U počítačových her to není úplně ve zvyku, ale taková pecka, jako nejnovější díl simulátoru od EA SPORTS FIFA 18 beze sporu je, si vlastní křest bezesporu zaslouží. Celá událost proběhne v sobotu 30. září v rámci programu gaming haly festivalu Vodafone YOU FEST a do Průmyslového paláce v Praze dorazí i řada známých hostů, která dodá celé akci dostatečný šmrnc.

A na koho se příští sobotu tedy můžete těšit? Mimo Youtuberů, kterých bude na celé akci desítky a jejich pozornosti neutečou ani hlavní body programu na stage gaming haly, kam dorazí také Jakub Štáfek, hlavní postava seriálu Vyšehrad z fotbalového prostředí. Na pódiu proběhnou showmatche a mezi dalšími hosty bude připraven Mikuláš Tuček nebo hráči AC Sparta Praha. Český klub se jako jediný tuzemský zástupce vrací po dlouhých letech přímo do hry!

Po samotných zápasech si nejnovější FIFU budete mít šanci vyzkoušet i vy a to na PlayStation 4 stánku. V průběhu dne se zde bude pohybovat i Julius Lavický, se kterým se budete moci vyfotit, jinak bude celá sobota ve znamení turnajů o věcné ceny.

Štítky: FIFA 18, YOU FEST
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.