Přejít k hlavnímu obsahu

Jeď na MČR a vyhraj trip na evropský herní event

28. 9. 2017 | 16:11 Všechny hry
Zažij atmosféru evropského herního eventu díky zakoupení lístků na MČR a soutěži s Windows 10, nejlepším Windowsem všech dob na hraní na počítači, zábavu na doma i práci ve škole.Váháš s účastí na letošním Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách? Už nemusíš, my jsme rozhodli za tebe! Přinášíme totiž soutěž, kde máš při koupi lístku možnost výběru svého oblíbeného streamera, čímž se zařadíš do slosování o trip na evropskou herní akci dle vlastního výběru za jeho doprovodu!
Výchozí obrázek

Zažij atmosféru evropského herního eventu díky zakoupení lístků na MČR a soutěži s Windows 10, nejlepším Windowsem všech dob na hraní na počítači, zábavu na doma i práci ve škole.

Váháš s účastí na letošním Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách? Už nemusíš, my jsme rozhodli za tebe! Přinášíme totiž soutěž, kde máš při koupi lístku možnost výběru svého oblíbeného streamera, čímž se zařadíš do slosování o trip na evropskou herní akci dle vlastního výběru za jeho doprovodu!

Mistrovství ČR v počítačových hrách:

Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.