Přejít k hlavnímu obsahu

Celosvětové OMEN Finals na For Games

20. 10. 2017 | 11:37 League of Legends
Sledujete průběh Worlds, ale chybí vám možnost fandit domácímu hráči? V tom případě už nemusíte zoufat, neboť právě festival FOR Games v Praze proti sobě postaví týmy z různých zemí a chybět nebudou ani čeští a slovenští reprezentanti.Turnaj proběhne již zítra, tedy 21. října v areálu PVA EXPO v Praze. Pokud se na akci stavíte, hledejte turnaj OMEN League of Legends Finals. Základní vstupenka na tento den vás vyjde na 180 Kč, pokud ovšem se ovšem vejdete do 150 cm výšky, fandit můžete na místě zcela zdarma. 
Výchozí obrázek

Sledujete průběh Worlds, ale chybí vám možnost fandit domácímu hráči? V tom případě už nemusíte zoufat, neboť právě festival FOR Games v Praze proti sobě postaví týmy z různých zemí a chybět nebudou ani čeští a slovenští reprezentanti.

Turnaj proběhne již zítra, tedy 21. října v areálu PVA EXPO v Praze. Pokud se na akci stavíte, hledejte turnaj OMEN League of Legends Finals. Základní vstupenka na tento den vás vyjde na 180 Kč, pokud ovšem se ovšem vejdete do 150 cm výšky, fandit můžete na místě zcela zdarma. 

Kromě české reprezentace zítra uvidíme hrát i týmy z Afriky, Asie, Ruska, Jihoafrické republiky, Polska, Turecka a Saudské Arábie. Každý si musel projít kvalifikací, v níž ten nejlepší obdržel slot na tento OMEN turnaj. Český tým eSuba si zajistil výhru v lokální OMEN kvalifikaci, která vyvrcholila 15. července na TryHard srazu. Aby svůj slot získali, museli porazit především protihráče z Inside Games. 

Aktuální sestava eSuba LoL sekce:

{#Slovenská Republika} Michal "odstranovac" Duchoň
{#Česká Republika} David "Jejky" Jakubec"
{#Česká Republika} Marek "Humanoid" Brázda
{#Česká Republika} Patrik "Sheriff" Jírů
{#Česká Republika} Petr "Denyk" Haramach

Soupiska všech účastníků:

{#Česká Republika} eSuba
{#Ruská federace} The Dream
{#Jihoafrická republika} Royalty clan Oathbreakers
{#Saúdská Arábie} Watermelons
{#Polsko} Pompa Team
{#Turecko} Royal Bandits