Přejít k hlavnímu obsahu

Sheriff oficiálně míří do nové LCS sestavy H2K

13. 12. 2017 | 22:05 League of Legends
Den vypršení platných smluv na letošní sezónu nastal a po celém světě se zjevují desítky informací o tom, kdo je volný a hledá nové angažmá. Ve velkém se změny v Evropě dotknou i H2K Gaming a my jsme rádi, že se do tohoto kolotoče zapojuje i česká vlajka!
Výchozí obrázek

Den vypršení platných smluv na letošní sezónu nastal a po celém světě se zjevují desítky informací o tom, kdo je volný a hledá nové angažmá. Ve velkém se změny v Evropě dotknou i H2K Gaming a my jsme rádi, že se do tohoto kolotoče zapojuje i česká vlajka!

UPDATE 13. 12. | Vše je oficiální, Sheriff jde opravdu do evropské LCS! Český hráč z eSuby přestupuje do H2K Gaming a stává se tak nepřímým nástupcem Freeze a bude v osmé sezóně reprezentovat naše barvy v nejvyšší evropské soutěže. Kompletně nové složení H2K je následující:

{#Německo} Lennart 'SmittyJ' Warkus 
{#Dánsko} Lucas 'Santorin' Larsen
{#Velká británie} Marc 'Caedrel' Lamont 
{#Česká Republika} Patrik 'Sheriff' Jírů 
{#Švédsko} Hampus 'sprattel' Abrahamsson 
{#Velká británie} Michael 'Veteran' Archer 

Ke dni 21. listopadu se s H2K Gaming oficiálně rozloučila kompletní sestava. Trenér Neil 'Pr0lly' Hammad se s největší pravděpodobností vrátí do Severní Ameriky a připojí se k 100 Thieves, další hráči naopak oznámili svůj status volných hráčů. Jména jako Odoamne, Jankos nebo Febiven jistě nebudou mít o nabídky nouze a doufejme, že zůstanou na evropském kontinentu.

Kuloáry prochází řada spekulací a s největší porcí přichází renomovaný portál ESPN v čele s Jacobem Wolfem. Dle jeho informací je skládání nové sestavy H2K v plném proudu a připraveni jsou k tomu i dva hráči na pozice carry. Středovou linku zaujme bývalý hráč Schalke 04 Marc 'Caedrel' Lamont, na botu by se měl usadit současný eSubák a mistr ČR Patrik 'Sheriff' Jírů!

To by byl pro Sheriffa (uprostřed) skok, z MČR stage do nejvyšší evropské soutěže!

Právě ADC je nejsilnější pozicí českých a slovenských hráčů, jen si vzpomeňte na Freeze, Neona a Nardeuse. Sheriff si v minulosti vyzkoušel dresy Origen nebo Besiktase, ale až po dovršení 17 let mohl pomýšlet na nejvyšší možnou metu, zahrát si EU League Championship Series. Koncem léta se v té době bez zahraničního angažmá na Twitteru vyjádřil, že je ochotný se přesunout do gaming house pouze v případě, že by o něj projevil zájem tým LCS kalibru. Údajně se mluvilo i o G2 Esports nebo fnatic v případě odchodu Zvena či Rekklese, což je pro českou naději opravdová čest. Už se nemůžeme dočkat kompletní sestavy H2K a startu nové sezóny!

Poslední známá sestava H2K Gaming:

{#Rumunsko} Andrei 'Odoamne' Pascu 
{#Polsko} Marcin 'IceBeasto' Lebuda 
{#Polsko} Marcin 'Jankos' Jankowski
{#Nizozemsko} Fabian 'Febiven' Diepstraten
{#Korejská republika} Sin 'Nuclear' Jeong-hyeon
{#Korejská republika} Choi 'Chei' Sun-ho
{#Spojené státy americké} Neil 'Pr0lly' Hammad 

Zdroj: espn.com
Štítky: H2K Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.