Přejít k hlavnímu obsahu

Vitality a UOL kompletují základní sestavy

22. 12. 2017 | 12:51 League of Legends
Týmy Unicorns of Love a Team Vitality jsou jedny z posledních evropských týmů, které ohlásili kompletní základní sestavu jejich týmu až nyní. Koho uvidíme v dresech těchto týmů?
Výchozí obrázek

Týmy Unicorns of Love a Team Vitality jsou jedny z posledních evropských týmů, které ohlásili kompletní základní sestavu jejich týmu až nyní. Koho uvidíme v dresech těchto týmů?

Unicorns of Love informovali o svých změnách v sestavách postupně. Už na začátku off-season oznámili, že s Samuxem a Exilehem prodloužili smlouvy pro další rok. Málokdo ale čekal, že z týmu zbylí tři hráči odejdou. Toplaner Vizicsacsi přešel k týmu Schalke 04, jungler Xerxe nahradil Trashyho ve Splyce a support Hylissang dostal nabídku od hvězdných Fnatic.

Tým rychle získal dva nové hráče a brzy vyrazil na korejský bootcamp, kde zkoušeli různé supporty. Jednorožci brzy ohlásili junglera Trashyho, který si změnil nick na Kold. Na toplane přišel bývalý toplaner PSG eSports, WhiteKnight a otázkou tedy zůstal support. Tým opustil i manažer Romain Bigeard, který byl známý tím, že týmu dělal i maskota. Místo nového manažera OpTicu získala organizace Francouze Dieuponey. 

Na pozici supporta nakonec nastoupí dřívější support LCK týmu bbq Olivers, Totoro. Tento Korejec si mimojiné zahrál i třeba za ESC Ever před vyřazením z LCK. Unicorns of Love jsou tedy kompletní a do roku 2018 vstoupí v této sestavě:

{#Finsko} Matti "WhiteKnight108" Sormunen 
{#Dánsko} Jonas "Kold" Andersen  
{#Německo} Fabian "Exileh" Schubert 
{#Španělsko} Samuel "Samux" Fernández Fort 
{#Korejská republika} Eun "Totoro" Jong-seop 
{#Německo} Fabian "Sheepy" Mallant 

Team Vitality ohlásil všechny změny v sestavě až najednou. V týmu zůstal pouze trenér YamatoCannon a toplaner Cabochard. Z týmu si našli nové angažmá support VandeR a midař Nukeduck, kteří se odebrali pod křídla týmu Schalke 04. Vitality do svého týmu nabrali hned čtyři bývalé hráče Giants, kteří se právě dostali do LCS.

Do týmu tedy přišel jungler Gilius, který je známý hlavně svým sebevědomým vystupováním na sociálních sítích. Jinak je také známý jako SoloQ bůh, ale v LCS se zatím s velkým úspěchem nesetkal. Spolu s ním do organizace Vitality přestoupili carry hráči Jiizuké a Minitroupax, kteří jsou prvními LCS hráči z jejich zemí (Itálie a Portugalsko). Supportem je pak nezkušený support Jactroll. 

Team Vitality 2018

{#Francie} Lucas "Cabochard " Simon-Meslet 
{#Německo} Erberk "Gilius" Demir  
{#Itálie} Daniele "Jiizuké" di Mauro 
{#Portugalsko} Amadeu "Minitroupax" Carvalho 
{#Polsko} Jakub "Jactroll" Skurzyński 
{#Švédsko} Jakob "YamatoCannon" Mebdi 

Zdroj: Vitality
Štítky: EU LCS, UOL, VIT