Přejít k hlavnímu obsahu

52 000 Kč za produkt esportového týmu? Plody spolupráce 100 Thieves a Gucci šly na dračku

21. 7. 2021 | 16:42 Všechny hry
Pokud se zajímáte o profesionální herní scénu, jistě máte své oblíbence. Někdo má rád tým eSuba, někdo Fnatic a někdo zase 100 Thieves, který rád podpoří zakoupením jejich produktů. Právě poslední jmenovaní uzavřeli spolupráci s italskou luxusní značkou Gucci. Nejde o oblečení, ale batoh. Navzdory vysoké ceně byly limitované kusy za 52 000 korun hned pryč.
Batoh 100 Thieves
Batoh 100 Thieves
Zdroj: Gucci

Jak v posledních měsících můžeme vidět, módní značky čím dál více pronikají do světa esportu. Co se týče oblečení, světově proslulý návrhář Takashi Murakami se před časem spojil s FaZe Clanem a vytvořil mu dresy. Pozadu nezůstala ani italská luxusní značka Gucci, která se v minulosti spojila například s Fnatic, jejichž limitovaná edice hodinek stála v přepočtu 34 000 korun. Celá stovka kusů se vyprodala za 48 hodin.

Gucci po více než roce přichází s další limitovanou kolekcí. Tentokrát si spolu s týmem 100 Thieves můžete vzít na cesty celou výbavu. Představeny totiž byly batohy, které stály 2 500 dolarů (v přepočtu na koruny 52 000). Kusů bylo pouze 200 a jednalo se tak o limitovanou edici. Všechny ale zmizely za 24 hodin. Batoh je z recyklovaných materiálů, jako jsou rybářské sítě, koberce a ostatní materiály.

Spolupráce Gucci a 100 Thieves je jedna z mnoha, které italská společnost plánuje. Jen si dovolíme připomenout, že v minulosti Gucci pracovalo s Animal Crossing nebo Pokémon GO. 

Zdroj: yahoo.com
Štítky: Gucci, 100 Thieves
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.