Přejít k hlavnímu obsahu

Gucci vyrobil hodinky ve spolupráci s týmem Fnatic, zmizely během 48 hodin

29. 6. 2020 | 13:24 Všechny hry
Známá italská oděvní společnost Gucci vytvořila limitovanou edici hodinek značky Fnatic. Poté, co šly hodinky do prodeje, se po nich jen zaprášilo. Pokud byste o ně měli zájem, máte smůlu.
Gucci
Gucci

Hodinky, prodávané exkluzivně na storu webových stránek Gucci, jsou už vyprodané, jak tvrdí na svém Twitteru zakladatel a generální ředitel Fnatic, Sam Mathews. Nemusíte se cítit zle, pokud nejste hrdým majitelem jedněch těchto hodinek, neboť se jednalo o skutečně exkluzivní a limitovanou záležitost. Hodinek bylo vytvořeno celkem 100 kusů, každý se prodával za 1427 dolarů (v přepočtu 34 tisíc korun). Vyprodaly se během pouhých 48 hodin.

 

Mathews ve svém příspěvku neuvedl, kolik z těchto hodinek bylo koupeno hráči či zaměstnanci Fnatic, případně bylo darováno. Neopomněl však zmínit, že úplně první hodinky z šarže obdržela jeho matka. 

„Mamka měla radost, že dostala 1/100, neboť je pro mě jednička,“ napsal. 

Nikde není řečeno, že by Gucci měl vytvořit více takových hodinek. Nicméně na webových stránkách, věnovaným zmíněným hodinkám, je zmíněno, že hodinky jsou „částí nové spolupráce“ mezi módní značkou a Fnatic. 

Takže ačkoliv není zatím oficiálně nic oznámeno, slova naznačují, že pravděpodobně se ještě něčeho případní zájemci dočkají. S největší pravděpodobností se u toho opět budou muset pořádně plácnout přes kapsu. 

Štítky: Gucci