Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s Enf-Devilem

20. 1. 2007 | 16:19 Rozhovor s Enf-Devilem
Opět se vám hlásím s naším novým w3 projectem (doufám že časem úspěšným) . Jednoho dne mě a mého dlouholetého frienda Permena napadlo, že bychom mohli udělat sérii rozhovorů jak s našimi, tak s cizími hráči a tento maraton startuje právě teď. První náš rozhovor se týká nové elfské naděje Aleše „Devila" Ducháče. Čtěte dále....
Výchozí obrázek

Enf | Devil

Opět se vám hlásím s naším novým w3 projectem (doufám že časem úspěšným) . Jednoho dne mě a mého dlouholetého frienda Permena napadlo, že bychom mohli udělat sérii rozhovorů jak s našimi, tak s cizími hráči a tento maraton startuje právě teď. První náš rozhovor se týká nové elfské naděje Kdééé domov můůůůjNightelfove Aleše „Devila" Ducháče. Čtěte dále....

 

Devil)InsideJméno: Aleš Příjmení: Ducháč Věk: 17Rasa: NightelfOblíbený film: Poslední dobou Equilibrium jinak asi LOTR, Matrix...Oblíbená kniha: obzvláště Sci-fi Kulhánek, Terry Prachet, Shakespear- Ottelo Oblíbené jídlo: 300g steak, hovězí svíčková s kostí, dionský salát, krevety s koviandrem v rýžovém papíruNejoblíbenější hráč: Upřímně řečeno žádného nemám, obdivuju všechny

 

 

Unuk: Začneme klasikou. Jak se jmenuješ, kde bydlíš atp...
Devil: Jmenuju se Aleš Ducháč, je mi 17 let a žiju v Praze.

Unuk: Jaké jsou tvé koníčky?
Devil: Hraju celkem dobře fotbal, skoro mě vzali do Sparty, jinak mě bavil tenis a volejbal.... mno a asi i w3 i když to je spíš závislost.

Unuk: Co se toho w3 týče... Slyšel jsem, že právě působíš v clanu enf jakpak se ti tam líbí? Kdybys dostal nabidku z nějakého PROFI clanu, přijal bys ji nebo je pro tebe w3 už čistě a jenom o funu?
Devil: Kdybych dostal nabídku od profi clanu, záleželo by, v čem bych si pomohl, nejde mi o peníze a jiné výhody, samozřejmě že by to bylo super, každý má rád peníze, ale jde mi spíš o dobré lidi, taky abych třeba hrál pravidelně cw a jiné soutěže a vlastně bych taky nechtěl být nejlepším ani nejhorším hráčem.

Unuk: A byly už nejaké nabídky ?
Devil: Zatím ne, jsem moc nenápadnej, taky jsem vlastně až teď začal hrát ty meziherňáky a tak, takže je to vlastně logický.

Unuk: Co říkáš na rasu elfů? A vlastně celkově ballance ve w3 kdyby jsi něco mohl změnit co by to bylo?
Devil: Hmm... Teď jsi mě připomněl jeden balance patch - myslím 1.17, kdy archerkám sebrali 70 hp a ghoulům přidali 10(a furt je to málo) Ne teď vážně, myslím, že každá rasa má šanci vyhrát, jde o to, na jakých mapách, určitě existuje jistá nevyváženost, ale to se prostě nedá vybalancovat, už jen proto, že každá rasa to hraje jinak, každý si stěžuje na to, proti čemu se mu špatně hraje tzn. prohrává. Myslím, že hra je relativně fair. Pořád je hráč to hlavni na čem záleží, kdyby to tak nebylo, hrály by se třeba jen 2 rasy nebo ne? Nikdo nechce hrát za rasu o které ví, že je slabší.

Unuk: Co říkaš na mapy? Existuje nějaká mapa kterou by jsi opravdu rad vyhodil a je nějaká která by ti chyběla?
Devil: Nesnáším takovou tu vodní s tavernou uprostřed se 4mi spoty...jak se to jmenuje? (To ja ti hochu nevím taky ji mam vyplou... asi každej)Tu nesnáším a mam rad echo a TM. Taky bych do VŠECH map dal tavernu aby rasy, třeba elfové, mohli využívat celou škálu hrdinů a hrát maximálně efektivně.

Unuk: Jsi celkem známy tím že hraješ velice netradiční a zároveň velice účinné strategie? Přisel jsi na ně sám?
Devil: Většinu strategii, jsem asi jako každy odkoukal, potom během času jsem je začal trochu obměňovat, zkoušet jiné věci v rámci té dané strategie, co mi šlo nejlíp, zůstávalo, někdy jsem přisel čistě náhodou na vlastni strategii... ale spis výjimečně.
Unuk: Takovej přístup mít každéj, to by se hrálo

Unuk: Ano, ale stejně co si myslíš o tom že třeba někteří elfové jedou vs all bear dry panda combo?
Devil: Oni už to mají tak naučené, že není třeba hrát něco jinýho. Hlavně když si to tak vemete, medvěd je jediná elfská mobiA celej devillní útočná jednotka, obrové jsou pomalí a drazí a ostatní je relativně slabý a bez armoru. Časem ostatní rasy přejdou na těžké jednotky, takže vlastně bears jsou jasnou volbou kromě alternativních strategií BUĎ A NEBO. Když si je hráč jistý tím co hraje a vychází mu to, není důvod to měnit, takže pokud to někdo umí, ať hraje klidně 2 podobný strat. Na všechny.

Unuk: Hodnel Iidí říká, že umíš jen "jednu" strategii a to jezdíš pořád, co by jsi jim vzkázal?
Devil: Je pravda že některé strategie které hraju jsou podobné, ale ne stejné, hrál jsem je proto, ze vycházely,když přestaly vycházet, vracím se k tomu, co hraje většina,dá se říci..

 

Unuk: A konečně last otázka Co by jsi přisoudil svému neúspěchu na posledním online touru popr. MH?
Devil:
Na online tour jsem byl 7-8 což není až tak špatný, skončil jsem na vlastní blbosti. Proti showme jsem naivně hrál hunts, i když jsem věděl, že to čeká, takže mě zaslouženě vyplesknul. Na MH to bylo horší : byl to můj první MH...jiná myš, nesedla do ruky... klávesnice jiná, nezvyk, tuhost kláves...anglické hot keys, čekal jsem CZE verzi jako mám já doma, takže jsem se během 1 cvičné hry, kterou jsem stihnul, učil eng hotkeys, no a dopadlo to jak to dopadlo, příště beru vlastni VŠECHNO... myš, klávesnici a customkeys.txt

Unuk: Chtěl by jsi něco vzkázat fanouškům?
Devil: Hmm... myslím že nemám co vzkázat.... snad jen uvidíme se na příštím MH

Unuk: Ještě jednou děkuji jménem celého UG za rozhovor.

 

Za United Games se ptal Unuk

Big Thx to Permen