Přejít k hlavnímu obsahu

Sestava Pandemic pro rok 2007

21. 1. 2007 | 12:14 Counter Strike 1.6
Mnoho amerických týmů se rozhodlo přejít na lépe dotovaný Counter Strike: Source. Mezi mnohými to byly například Team 3D, zEx nebo compLexity.Tým Pandemic se ovšem rozhodl zůstat u Counter Strike 1.6, alespoň v sezoně 2007. Nyní už ale k sestavě, z minulého roku u týmu zůstává tato čtvrřice hráčů, Mark 'mastern00k' Torrez, Chad 'Daffsta' White, Hoang 's0nNy' Tran, a Jonathan 'Ph33R' Schwan. Naopak odchází Jimmy 'Lin' Lin, kterého nahradí bývalý hráč United 5, Bobby “kEEN’ Aihama.
Výchozí obrázek

 Mnoho amerických týmů se rozhodlo přejít na lépe dotovaný Counter Strike: Source. Mezi mnohými to byly například USA Team 3D, USA zEx nebo USA compLexity.

Tým USA Pandemic se ovšem rozhodl zůstat u Counter Strike 1.6, alespoň v sezoně 2007. Nyní už ale k sestavě, z minulého roku u týmu zůstává tato čtvrřice hráčů, USA Mark 'mastern00k' Torrez, USA Chad 'Daffsta' White, USA Hoang 's0nNy' Tran, a USA Jonathan 'Ph33R' Schwan. Naopak odchází  Jimmy 'Lin' Lin, kterého nahradí bývalý hráč USA United 5, USA Bobby “kEEN’ Aihama.

Sestava Pandemic pro rok 2007:


USA Bobby “keen” Aihama
USA Jonny “PH33R” Schwan
USA Mark “Masternook” Torrez
USA Hoang “s0nNy” Tran
USA Chad “daffsta” White

Mark Dolven, prezident Pandemic řekl:

"Rok 2006 byl vynikající pro celý náš tým, ale stále ještě mám pocit, že jsme se v některých soutěžích mohli umístit i lépe. S návratem Aihamy, budeme mít dostatek odhodlání k tomu, aby se nám podařilo stát se nejlepším týmem na kontinentu. V roce 2006 jsme byli vždy velmi blízko vítězství v mnoha LAN turnajích, ale těsně před koncem nám vždy došel dech. Pokusíme se pro letošní rok udržet tuto sestavu pohromadě a uvidíme kam nás budou schopni dostat."

Tým Pandemic bude Spojené Státy reprezentovat na Electronic Sports World Cup, Kode 5 Grand Finals, World Cyber Games, World Series of Video Games a na CPL World Tour.

Zdroj: www.meetyourmakers.com