Přejít k hlavnímu obsahu

Zero oficiálně posiluje GameAgents

6. 2. 2018 | 23:17 Counter-Strike 2
Slovensko se v posledních letech ve světě prezentovalo hned třemi profesionálnimi hráči, kteří to dotáhli na nejvyšší metu, na turnaj kategorie Major od Valve. Zero se však po konci v HellRaisers upozadil, nyní však hlásí návrat na mezinárodní scénu v barvách týmu GameAgents.
Výchozí obrázek

Slovensko se v posledních letech ve světě prezentovalo hned třemi profesionálnimi hráči, kteří to dotáhli na nejvyšší metu, na turnaj kategorie Major od Valve. Zero se však po konci v HellRaisers upozadil, nyní však hlásí návrat na mezinárodní scénu v barvách týmu GameAgents.

Patrik 'Zero' Žúdel se po úspěších na domácím poli rozhodl koncem roku 2015 zamířit do zahraničí, kde si po boku maďarských hráčů premiérově zahrál v mezinárodním prostředí. Jak domácí fanoušek ví, následně to dotáhl do HellRaisers, kde na několikátý pokus se Stykem úspěšně postoupil na Major a splnil si svůj hráčský sen. V loňském roce byl však slovenský hráč posazen na lavičku tohoto týmu, protože zejména samotná motivace k hraní upadla na bod mrazu.

Smlouva v HellRaisers mu oficiálně skončila a i když se tak brzký návrat zdaleka neočekával, Zero se v novém působišti našel. Dostal totiž nabídku od svých bývalých spoluhráčů, dnes působících jako GameAgents. Maďarskému uskupení se v poslední době nedařilo ustálit soupisku, a tak si pozvali Zera společně s Andersem 'pbD' Aidemarkem. Tento test se zdá být úspěšný, neboť tato mezinárodní pětice opanovala maďarskou kvalifikace a postoupila na V4 Future Sports Festival o 500 000 Euro, kde se GA utkají proti elitám ze světa i samotného V4 regionu.

Poslední měsíce byly pro mě těžké a ani jsem nevěděl, jestli chci pokračovat s hraním CS. Po chvíli hraní mi však kluci ukázali, že to pro mě opět může být zábavou a nejen bezduchou dřinou. Opravdu si užívám nové prostředí plné nadšení a těším se na budoucnost s tímto týmem,

oficiálně prohlásil Zero ve vyjádření pro portál HLTV.org.

Zero se tedy stává plnohodnotným členem týmu, narozdíl od pbD ze Švédska, který dosud nepodával takové výkony, aby se natrvalo dostal do základní pětky. Kromě pátého hráče není známé ani působiště, GameAgents je totiž pouze dočasný název, pod kterým původně maďarský tým zažil nejvíce úspěchů. V současné době hledá aktivně kapitán gabesson nové působiště.

Nynější sestava GameAgents:

{#Maďarsko} Gábor 'gabesson' Málovics
{#Maďarsko} Ádám 'koloRRR' Domoszlay
{#Maďarsko} Fodor 'fleav' Levente
{#Slovenská Republika} Patrik 'Zero' Žúdel
{#Švédsko} Anders 'pbD' Aidemark - trial

Zdroj: hltv.org
Štítky: GameAgents
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.