Přejít k hlavnímu obsahu

A1Gova PENTA ovládla Blitzkrieg Battle #2

11. 2. 2018 | 02:32 Battalion 1944
Pokračování B44 turnajové série Blitzkrieg Battle je tady opět v sobotu a tentokrát budeme mít v akci hned několik českých týmů. Mezi účastníky najdeme i řadu Call of Duty 4 legend!
Výchozí obrázek

Pokračování B44 turnajové série Blitzkrieg Battle je tady opět v sobotu a tentokrát budeme mít v akci hned několik českých týmů. Mezi účastníky najdeme i řadu Call of Duty 4 legend!

EDIT #3: PENTA Sports to dokázala a stává se vítězem druhého vydání Blitzkrieg Battle. Nejlepším hráčem turnaje byl označen rEplan, který zejména s odstřelovacími puškami dominoval v každé hře a neměl žádnou konkurenci. Jak řekli komentátoři, je škoda, že se proti sobě neutkali rEplan vs. ELWZOY. PENTA ve finále zvítězila 2:1, když proti The Bang z Velké Británie musela pětice v čele s českým in-game leaderem A1Gou otáčet nepříznivý stav po Liberationu.

EDIT #2: Po osmifinálové fázi jsou české vlaječky venku z boje o výhru. The Ocelots hned v úvodu v prodloužení nestačili na silnou finskou pětku nonamers. We Were Immortals ve třetím kole narazili na ACIASS s legendárním Davym, nejdále se dostali hráči Gunrunners, kterým hostoval Oxid. Osmifinále, tedy nejlepších šestnáct, bylo však konečnou po prohře nad French Baboons. Až do finále se probojovala při své premiéře PENTA Sports s českým IGL A1Gou, která se stala katy nonamers nebo ACIASS, oba shodně porazil 16:5. Odčinit neúspěch z finále úvodního turnaje se budou snažit hráči The Bang, kteří se v BO3 duelu utkají právě proti PENTĚ.

EDIT #1: Některé týmy se kvůli check-inu turnaje nezúčastní. The Ocelots začínají od druhého kola, v tom prvním uspěli We Were Immortals a Gunrunners, což jsou tři naše želízka v ohni.




Druhé vydání Blitzkrieg Battle přivítá 128 týmů, tedy dvojnásobný poet, a česká pětice The Ocelots (elwzoy, sw4lker, Kopy, Jackis, etnictrn) jde do turnaje jako nasazená jednička. Úvodní a historicky první měření sil v Battalionu 1944 totiž opanovala, když ve finále porazila The Bang 2:0. Nejlepší čtyři týmy Blitzkrieg Battle #1 obdrželi přímou pozvánku i do druhého turnaje.

V nedávném rozhovoru kapitán Ocelotů elwzoy přiznal, že mu v tomhle turnaji chyběly dva přední týmy PENTA Sports a ACIASS, které tentokrát neváhaly a přihlásily se. Konkurence tak bude více než silná a obhájit prvenství nebude žádný med. Sobotní turnaj startuje v 16:00.

Kromě The OcelotsA1GY v barvách PENTY se představí i tři další české celky, v jejichž řadách najdeme i několik legendárních jmen z historie Call of Duty 4. Tým s názvem We Were Immortals se registroval v následujícím složení: trunk, cobra, kafe, sains, luckeR, trume, bogu. Solidní sestava, co říkáte? Premiérově se v akci představí také Gunrunners, kteří registrovali tuto šestku: cDe., Glady, FoXx, jANYY, Frenk, oxid. Z původního složení GRS chybí pouze blade.

Třetím českým týmem je mix bývalých Call of Duty hráčů, kteří mimo jiné zkoušeli i prorazit v CS:GO, odkud svoji sestavu doplnili o univerzála oKKa. Tým v kompletním složení louwe, Adamelo, lifeR, hitch, inwert, oKKo již pod názvem LFT_cz hrál páteční turnaj Fragout Friday #1, kde zvítězil i proti takovým týmům jako Article 51 nebo nonamers. Čtvrtou sestavou jsou reprezentanti Pangea Dragons ve složení deeBee, GhOST, M1st1ck, OfficialBurgi, qwiixwell, Darwy. Jako pátým a poslední tým reprezentující české barvy se představí i outsideři z SeeUonLAN, kteří jdou do turnaje ve složení 0hhcean, kappr, dejwik, F4., next.

O českých úspěších vás samozřejmě budeme informovat, celé klání můžete sledovat na streamu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.